G2 ja Aleksib jyräsivät ENCEn – NiKo oli hurjassa lyönnissä

G2 Esports Aleksib BLAST Premier

Perjantai-iltana nähtiin herkullinen koitos, kun G2 Esports kohtasi ENCEn suurten panosten ottelussa, josta häviäjä joutui kotimatkalle.

Sekä G2 että ENCE aloittivat IEM Cologne -turnauksen tappiolla, joten kummallakaan ei ollut varaa enää yhteenkään tappioon. Varsinkin Aleksib:n puolella paineet olivat tapissa, sillä tiimin yllä on puhuttu jopa rosterimuutoksista, mikäli esitykset eivät parane.

G2:n startti otteluun oli karmaiseva, sillä ENCE jyräsi Dust2-kartassa vakuuttavaan 8-0-johtoon. Tämän jälkeen kuitenkin Aleksib:n joukot alkoivat saada juonesta kiinni ja nousu käynnistyi. G2 olikin sitten CT-puolella ylivoimainen ja nappasi lopulta 16-13-karttavoiton.

Seuraavana karttana oli vuorossa Ancient, joka oli ENCEn valinta. Jälleen ensimmäinen puolisko meni suomalaisorganisaation kannalta otollisesti, sillä tiimi voitti T-puolen 8-7. Ancient tiedetään erittäin hyväksi CT-puolen kartaksi, joten kaikki todennäköisyydet olivat ENCEn puolella.

Toisin kuitenkin kävi, sillä ENCE ei saanut ainuttakaan kierrosta CT:nä, vaan jäi totaalisesti jyrän alle. G2 Esports vei Ancientin numeroin 16-8 ja nappasi koko ottelun nimiinsä.

Ottelun suurin tähti oli ehdottomasti NiKo, joka kirjasi tililleen peräti 53 frägiä. ADR oli komeasti yli 108.

Seuraavaksi Aleksib joukkoineen kohtaa Ninjas In Pyjamasin ja jälleen häviäjä joutuu kotimatkalle. Tämä taisto on ohjelmassa lauantaina klo 20:30.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,