Lähde: G2-kaksikko lyömässä hynttyyt yhteen – AmaNEk ja kennyS rakentavat tiimiä

kennyS g2

G2:n organisaatiosta penkitetyt Kenny ”kennyS” Schrub ja François ”AmaNEk” Delauney suunnittelevat 1pv.fr:n mukaan yhteistä joukkuetta.

Ranskan CS:GO-skenestä hyvin perillä oleva 1pv.fr uutisoi, että kennyS ja AmaNEk yrittävät rakentaa uutta ranskalaista kokoonpanoa. Tällä hetkellä kaksikko testailee useita eri pelaajia, joista he koittavat saada rakennettua uuden rosterin.

Testissä on uutisen mukaan ollut jo kolme pelaajaa, joista kaksi on ROYALSin Jeremy ”jeyN” Nguyen ja Noah ”Nono2k” Padovan. Kolmas nuorista ranskalaislupauksista on GenOnen Filip ”Graviti” Brankovic. Neljäs testattava pelaaja on näillä näkymin Ryan ”Neityu” Aubry, joka ei tällä hetkellä edusta mitään organisaatiota.

Näiden lisäksi G2-kaksikon kiikarissa on Vitalityssä nähty Jayson ”Kyojin” Nguyen Van, mutta huhujen mukaan Vitality ja LDLC OL neuvottelevat tällä hetkellä miehestä, joten hänen hankintansa voi olla kiven alla.

Jos nämä kokeilut eivät onnistu, niin kennyS ja AmaNEk ovat myös valmiita aloittamaan kansainvälisen projektin. Toistaiseksi tilanne näyttää ainakin sekavalta, mutta toivottavasti molemmat miehet saadaan jälleen pian pelikentille.


Pelaajat: