G2 lähellä jättihankintaa – M80 vahvisti tähtipelaajan lähdön

g2

G2 on tekemässä isoja peliliikkeitä kesätauolla, kun se on huhujen mukaan vahvistamassa joukkuettaan Mario ”malbsMd” Samayoalla.

CS-kausi on hetken aikaa tauolla, kun pelurit vetävät hieman happea loppuvuoden koitoksia varten. Organisaatioiden tilanne ei kuitenkaan ole sama, sillä siirtomarkkinat ovat aina kuumimmillaan pelaajien tauon aikana.

Yksi tuloksiinsa pettynyt seura on G2, joka on vahvistamassa kokoonpanoaan Mario ”malbsMd” Samayoalla. Nuori guatemalalainen on ollut M80-joukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja ja esittänyt mainioita otteita koko vuoden ajan.

Kokoonpanosta on lähdössä ainakin Nemanja ”nexa” Isaković, jonka penkitys on jo vahvistettu. Tämä ei kuitenkaan välttämättä jää ainoaksi muutokseksi, sillä malbsMd ei varsinaisesti sovi rooleiltaan korvaajaksi nexalle.

G2:n lisäksi myös muita tapahtumia on jo nähty, kun Liquid pudotti melkoisen siirtopommin. Joukkue nimittäin luopui kapteenistaan Casper ”cadiaN” Møllerista, joka ehti olla tiimin mukana vain hieman yli puoli vuotta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Joukkueet: