G2:n GM: ”M0NESY ei ole myytävänä mistään hinnasta”

m0NESY FaZe HLTV Award Show g2

G2 Esportsin ympärillä on pyörinyt jättimäisiä siirtohuhuja, kun saudirahoilla pyörivä Falcons on kiinnostunut hankkimaan sekä NiKon että m0NESYn.

CS:n siirtorumba jatkuu vauhdikkaana, kun monet joukkueet hakevat asetelmia kevään ensimmäistä CS2-Majoria varten. Erityisesti saudirahoilla pyörivä Falcons on ollut mielenkiintoisten huhujen kohteena, kun organisaatio on rakentamassa supertiimiä vuodelle 2024.

Yksi heidän kiikarissaan oleva pelaaja on G2:n venäläinen supertähti Ilya ”m0NESY” Osipov, jota pidetään ehkä maailman lahjakkaimpana AWP-pelaajana. Lisäksi joukkue tavoittelee ainakin Nikola ”NiKo” Kovačia sekä ENCE-pelaaja Marco ”Snappi” Pfeifferia.

M0NESYn osalta siirto on kuitenkin kaikkea muuta kuin varma, sillä GM:n mukaan tähtipelaaja ei ole myynnissä mistään hinnasta. Tämä avaa luonnollisesti ovia muille pelureille, sillä esimerkiksi Cloud9:stä itsensä penkittänyt Dmitriy ”sh1ro” Sokolov on vapailla markkinoilla.

Vain aika näyttää, kestääkö G2:n kantti, jos pöytään lyödään järjetön määrä saudirahaa. Tuollaisen lausunnon jälkeen on kuitenkin todella vaikea pyörtää päätöstään, joten ainakin toistaiseksi näyttää vahvasti siltä, etttä m0NESY jatkaa tiimin riveissä vielä pitkään.


Pelaajat:
Joukkueet: ,