G2 maukkaaseen voittoon Katowicessa – m0NESY ilmiliekeissä

G2 Aleksib

Suomalaispelaaja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 otti mahtavan voiton ja eteni jatkoon IEM Katowicessa.

Katowicen huipputurnaus jatkui viimein, kun puolivälierät lyötiin käyntiin. Tämä toi myös suomalaisittan hyviä uutisia, sillä Aleksib:n G2 pääsi askiin, kun vastaan asettui CIS-joukkue Virtus.pro.

Matsi alkoi Miragella, joka oli alusta alkaen jäätävän tiukkaa vääntöä. Joukkueita ei saanut erotettua millään, vaan mappi venyi aina jatkoajalle. Jatkot jatkuivat samalla tasaisuuden tiellä, kunnes kolmannella jatkoajalla Virtus.pro viimein taipui.

Kartan ehdoton hahmo oli 16-vuotias superlupaus Ilya ”m0NESY” Osipov, joka otti käsittämättömät 45 frägiä. Loppulukemat 25-22 sinetöityivät Aleksib:n ja m0NESYn upean 2v5-tilanteen ansiosta.

https://twitter.com/ESLCS/status/1497248528283967536
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

G2 jatkaa seuraavalle kierrokselle

Toisena mappina päästiin ihailemaan vastustajan valitsemaa Ancientia. Kartta alkoi täysin eri tavalla kuin ensimmäinen, sillä tällä kertaa G2 oli selvästi vahvempi ja vei ensimmäisen osion peräti 12-3. Tätä helpotti se, että joukkue pääsi aloittamaan CT-puolella, joka on yleisesti ottaen vahvempi puoli kyseisessä kartassa.

Toisen osion alku antoi Virtus.pro:lle vielä toiveita, kun pislarundi meni joukkueelle. Ilo loppui kuitenkin lyhyeen, kun seuraavat rundit menivät vuorotellen molemmille ja CIS-jengin pankki murskaantui täysin. Tämän johdosta G2:lla oli helppo työ sinetöidä kartta lukemin 16-5.

Aleksib ja kumppanit jatkavat näin ollen semifinaaleihin, jossa vastaan asettuu maailman paras joukkue NAVI. Lähtökohdat eivät kuitenkaan ole vastustajalle helpot, sillä b1t ja s1mple ovat molemmat Ukrainasta ja heidän takaraivossaan kalvaa varmasti huoli sekä kotimaastaan että läheisistään.

Huomasitko tämän?: S1mple julkaisi surullisen viestin – ”Kaupunkini on pommitettu”


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Mapit: ,