G2:n mieletön 16 ottelun voittoputki katki – sh1ro löi supertiimin lähes yksinään

Cloud9 G2

G2 Esportsin uskomaton voittoputki tuli päätökseen torstaina, kun joukkue hävisi ESL Pro Leaguessa Cloud9:lle suoraan 2-0.

G2 on tällä hetkellä maailman ylivoimaisesti kuumin tiimi, sillä se marssi vakuuttavaan voittoon muun muassa IEM Katowicessa. ESL Pro Leaguekin käynnistyi selvällä voitolla, kunnes joukkue pysähtyi kuin seinään. Cloud9 lähti selvänä altavastaajana otteluun, mutta häviöön tiimi ei tyytynyt. Tästä piti huolen organisaation kirkkain timantti sh1ro, joka osoitti sen, miksi venäläisestä puhutaan maailman parhaimpien pelaajien joukossa.

Sh1ro paukutti heti Vertigossa 27 frägiä ja ADR oli 119. Kukaan muu pelaaja ei päässyt lähellekään AWP-tähden lukemia. Cloud9 veikin avauskartan lopulta nimiinsä 16-6.

Toinenkin kartta käynnistyi Cloud9:n komennossa, sillä tiimi karkasi nopeasti 8-3-johtoon. Jälleen serverillä nähtiin käytännössä vain yksi pelaaja, sillä sh1ro piti suorastaan pilkkanaan vastustajia. G2 heräsi vielä taisteluun, mutta lopulta Cloud9 oli sh1ron johdolla vain yksinkertaisesti liian kova. Cloud9 nappasi Infernosta voiton numeroin 16-12. Sh1rolta nähtiin Infernossa puolestaan 30 frägiä, joten venäläisen kokonaissaldo ottelussa oli 57 frägiä.

Cloud9 eteni voiton myötä A-lohkon finaaliin ja varmisti paikkansa pudotuspeleihin. Sen sijaan maailman ykköstiimi tippui alempaan kaavioon ja joutuu taistelemaan sitä kautta paikkansa pudotuspeleihin.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,