Ennakkosuosikit pitivät pintansa – G2 ja Natus Vincere finaaliin

IEM Cologne G2

IEM Cologne 2021 -turnaus on tulossa päätökseensä, kun G2 ja Natus Vincere kohtaavat toisensa jättiturnauksen finaalissa.

Yksi vuoden odotetuimmista turnauksista on tulossa päätökseensä, kun IEM Cologne 2021 -turnaus on finaalia vaille valmis. Yhden himotuimmista pysteistä tulee voittamaan joko G2 tai Natus Vincere, kun joukkueet kohtaavat kello 17:00 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras viidestä -muodossa.

Erityisesti finaalissa kannattaa seurata molemien joukkueiden supertähtiä, sillä NiKo ja s1mple ovat olleet odotetusti vahvassa vireessä. Erityismaininta on sanottava s1mplelle, jolla on aivan käsittämätön 1,56 rating 11 pelatun kartan jälkeen. Tällä tilastolla hän tulee mitä todennäköisimmin voittamaan MVP-palkinnon, kävi finaalissa miten tahansa.

G2:n matka finaaliin oli hieman haastavampi, kun Astralis laittoi toden teolla kampoihin välierässä, joka meni NiKon johtamalle joukkueelle niukasti lukemin 2-1 (16-6, 12-16, 16-14). Natus Vincerellä puolestaan oli helpompi iltapuhde, kun upeasti tiensä välieriin selvittänyt FaZe kaatui selvästi lukemin 2-0 (16-7, 16-7).

Finaalissa kaikki on auki, mutta Natus Vincere on lievä ennakkosuosikki. Isoa eroa ei joukkueiden välillä kuitenkaan ole, joten yksilöt ovat varmasti isossa roolissa. Mikäli s1mple jatkaa samassa vireessä kuin tähänkina asti, on G2 todella isoissa vaikeuksissa illan ottelussa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: