G2-tähti esitti huikeita otteita FPL:ssa – tsekkaa upea 1v4

FPL g2

CS-maailmassa vallitseva pelaajien tauko ei ole saanut kaikkia pelureita lomailemaan, vaan mm. G2:n nexa esitti huikaisevia otteita Faceit Pro Leaguessa eli FPL:ssa.

Faceit Pro League lanseerattiin pro-pelaajien ja faceitin yhteistyössä aikanaan. Sarja oli todella suosittu pitkään, kunnes pelaajilla alkoi mennä hermo järjestelyihin. Kyseiseen sarjaan kutsuttiin jatkuvasti mukaan uusia faceitissa pärjänneitä amatöörejä, mutta ketään ei vastavuoroisesti potkittu pois liigasta, joka aiheutti laskua suosiossa.

Lisäksi turnausmäärät ovat kasvaneet ja aikataulut ovat kiristyneet koko ajan, joka on varmasti myös vaikuttanut siihen, että pelureilla ei ole ollut aikaa osallistua peleihin. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että FPL on saanut aivan uutta nostetta, kun pelaajilla on pitkästä aikaa mahdollisuus mittelöidä, kun taukoa on jäljellä vielä kolmisen viikkoa.

G2:sta edustava nexa julkaisikin näyttävän pätkän twitterissä, jossa hän vie 1v4 tilanteen aivan mahtavalla esityksellä. Nyt voikin laittaa vyön kiinni ja nauttia upeasta suorituksesta. Eikä huolta, sillä aika menee nopeasti ja kohta nähdään jälleen huippuluokan CS:ää, kun OG:n Aleksib on askissa heti elokuun alussa.

Tsekkaa myös tämä: RMR-pisteiden tilanne – missä menee ENCE, OG ja muut?


Pelaajat:
Joukkueet: