Bilekohu oli liikaa – G2:n toimitusjohtaja eroaa virastaan

g2

G2:n räväkkä toimitusjohtaja Carlos ”ocelote” Rodríguez Santiago ilmoitti videoviestillä, että hän eroaa virastaan organisaation toimitusjohtajana.

Viime viikolla synttäreitään juhlinut pamppu sai aikaan valtaisan kohun, kun Andrew Tate oli mukana bileissä. Tate on herättänyt paheksuntaa ympäri maailmaa kommenteillaan ja saanut tämän myötä kiellon kaikkiin suuriin sosiaalisen median kanaviin.

G2:n toimitusjohtajaa ei auttanut tilanteessa yhtään se, että hänen alkuperäinen reaktio kohuun oli melko jyrkkä. Hän ilmoitti, että kukaan ei voi valvoa hänen kaverisuhteitaan tai päättää siitä, kenen kanssa hän bilettää.

Saaga ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä seuraavaksi organisaatio alkoi kärsiä kohusta. G2:lla piti nimittäin olla varma paikka tulevaan Valorant-liigaan, mutta Riot muuttikin mielensä joukkueen suhteen ja elintärkeä paikka lipesi käsistä viime hetkillä.

Muutama päivä tämän jälkeen ocelote ilmoitti, että hän jättää pestinsä pysyvästi. Päätös ei varmasti ollut helppo, sillä mies on perustanut organisaation itse vuonna 2013 ja onnistunut kasvattamaan sitä upeasti vuosien varrella.

G2:n toimitusjohtaja eroaa

https://twitter.com/CarlosR/status/1573426535104532480
Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: