Paineettomasti pelannut G2 tuhosi NiPin – jatkopaikka jäi silti haaveeksi

PGL Major ESL Pro League Aleksib G2 Esports

Aleksib:n johtama G2 pelasi viimeisen lohkopelinsä ESL Pro Leaguessa, kun vastaan asettui Ninjas in Pyjamas.

Eilen kylmää kyytiä Entropiqilta saaneella G2:lla oli tänään kasvojenpesun paikka, kun vastaan asettui EPL:n lohkovoiton varmistanut NiP. Ottelu oli samalla Aleksib:n ja kumppaneiden viimeinen, sillä jatkopeleihin joukkueella ei enää eilisen tappion jälkeen ole asiaa.

Matsi alkoi Vertigolla, johon ilmoittautui mukaan vain toinen joukkueista. NiP oli nimittäin alusta alkaen aivan kassalla, kun huNter- johdatti 25 frägillään joukkueensa suvereeniin 16-4-voittoon.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Tästä edettiin Infernoon, jossa sama meno jatkui. G2 oli selvästi parempi joukkue ja hallitsi karttaa ninjojen kustannuksella. Lopulta inffistäkin tuli melko yksipuolinen, kun NiP joutui toteamaan vastustajan paremmaksi ja tyytymään 16-10-tappioon.

Vaikka ottelussa ei ollut panosta, oli voitto tärkeä suomalaispelaajan joukkueelle. Jokainen voitettu matsi antaa varmasti tiimille itseluottamusta tulevaan. Aikainen lähtö turnauksesta voi lopulta olla myös helpotus, sillä nyt G2 saa kallisarvoista aikaa harjoitteluun, jota kiireisessä ottelukalenterissa on hyvin vähän.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,