Jättipaukku! G2 Esports lähti lauluun Majoreilta!

G2

G2 Esports koki shokkitappion maanantaina, mikä tarkoitti sitä, että tähtisikermä lähti laulukuoroon Majoreilta.

CS:GO:n parhaimpiin pelaajiin kuulunut NiKo ei ollut vielä urallaan voittanut Majoreita kertaakaan, joten miehellä oli viimeinen mahdollisuus juhlia CS:GO:n arvostetuimman turnauksen voittoa Pariisissa.

Unelma mureni kuitenkin tylyllä tavalla, kun G2 Esports esiintyi tahmeasti läpi Legends Stagen ja se huipentui maanantaina, kun fnatic nappasi yllätysvoiton karttavoitoin 2-1.

Fnatic oli jo voittamassa Infernoa, mutta vielä tähtisikermä onnistui jatkoajan jälkeen nappaamaan ensimmäisen kartan voiton. Toisessa kartassa se ei enää onnistuntut selviytymään, vaan fnatic vei ansaitusti Ancientin nimiinsä.

Näin ollen ratkaisua lähdettiin hakemaan Vertigosta, johon lähdettäessä kaikki tiesivät varmasti tilanteen. Tappiolla kotimatkalle ja voitolla unelma eläisi.

Fnatic näytti painelevan helppoon voittoon, kun se karkasi 12-6-johtoon. Tämän jälkeen G2 Esports sai kuitenkin juonesta kiinni ja vei seitsemän kierrosta putkeen. Tässä vaiheessa tiimi näytti vievän jo voiton, kunnes saatiin vielä yksi käänne. Fnatic vei neljä kierrosta putkeen ja vei voiton numeroin 16-13. Samalla hautaantui NiKon pitkä unelma CS:GO:n Majorin voitosta.

Fnaticin turnaus jatkuu tiistaina, kun se tarvitsee vielä yhden voiton selvitäkseen Champions Stagelle.


Joukkueet:
Ottelut: