G2 vahvisti jättihankinnan – superlupaava m0NESY liittyy tiimiin

CS:GO m0NESY G2

Superlupaus Ilya ”m0NESY” Osipov nähdään jatkossa G2:n väreissä, kun organisaatio hankki AWP-pelaajan NAVIsta.

G2 onnistui superhankinnassaan, sillä organisaation toimitusjohtaja Carlos ”ocelote” Rodriquez vahvisti Ilya ”m0NESY” Osipovin hankinnan. AWP-lupaus tunnetaan aiemmin NAVI Juniorista, jossa hän säväytti viime vuoden aikana toden teolla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tähtihankinta tulee todennäköisesti nappaamaan François ”AmaNEk” Delaunayn paikan avaavassa kokoonpanossa, mutta asiaa ei ole vielä vahvistettu. Muiden hankintojen osalta organisaation lähteet ovat hiljentyneet, joten Aleksi ”Aleksib” Virolaisen siirto näyttää olevan kariutumassa.

G2 on pitkään ollut aivan maailman kärkijoukkueita, mutta tiimi ei ole kuitenkaan onnistunut ylittämään viimeistä estettä. Useissa finaaleissa nähty joukkue on lähes aina jäänyt kakkoseksi, jonka myötä muutos oli välttämätön.

Tämän lisäksi joukkue on kärsinyt AWP-pelaajan puutteesta käytännössä siitä asti, kun se penkitti Kenny ”kennyS” Schrubin. Nyt tämä ruutu on täytetty, joten senkään ei enää pitäisi olla menestyksen esteenä. Seuraavat kuukaudet tulevat näyttämään, onko tämä se muutos, jolla jengi nostetaan maailman kärkeen.


Pelaajat:
Joukkueet: