G2 vei hurjan trillerin – vielä tarvitaan yksi venyminen

G2

G2 Esports kohtasi maanantaina ensimmäisessä katkopelissä Outsidersin. Peli oli selvä, sillä se oli joko tulos tai ulos.

Kumpikin joukkue lähti otteluun saldolla 1-2, joten vain voittaja jatkaisi matkaansa tiistaille, jolloin edessä olisi Legends Stagen viimeinen ottelu. Ensimmäisenä karttana pelattiin Outsidersin valitsema Inferno, joka käynnistyi todella tasaisissa merkeissä. Puoliskoja vaihdettiin G2 Esportsin 8-7-johdossa.

Toisella puoliskolla kuitenkin serverillä oli vain yksi joukkue. Se oli Aleksib:n johtama G2, joka nappasi lopulta melko vaivattoman 16-10-karttavoiton. Näin ollen ranskalaisorganisaatio pääsi hakemaan voittoa omassa valinnassaan, Vertigossa.

Outsiders kuitenkin järkytti vastustajaansa Vertigossa, sillä vaikka ensimmäinen jakso mentiin lähes tasatahti, niin Outsidersin T-puoli oli timanttia. Lopulta tiimi voittikin kartan 16-10, joten voittajaa lähdettiin hakemaan Dust2:sta.

Dust2 alkoi Outsidersin kannalta varmasti odotetulla tavalla, sillä T-puolen jälkeen G2:n johto oli vain 8-7. Kun pislarundikin meni joukkueelle, niin hetkessä G2 oli jo altavastaajana.

Aleksib ja kumppanit uhmasivat kuitenkin todennäköisyyksiä ja aloittivat jäätävän tykityksen. Tähän Outsiders ei pystynyt vastaamaan millään, joten ilahduttavasti G2 onnistui pysymään mukana turnauksessa. Otteluvoitto tarkoittaa sitä, että joukkue on enää yhden voiton päässä Champions Stagelle pääsystä. Tuo huipennus koittaa tiistaina, mutta vastustaja otteluun ei ole vielä selvillä.


Joukkueet:
Ottelut: