Video: Huikaiseva frägikooste – Gambit-tähdelle ansaittu MVP-palkinto

Gambit Cloud9

Gambit jatkoi uskomattoman hyviä otteitaan, kun joukkue voitti viimeisimpänä BLAST Premier Spring Final 2021 -turnauksen.

CIS-joukkue Gambit on ansaitusti maailmanlistan ykkösenä, sillä joukkueen saldo vuodelta 2021 on aivan järisyttävän kova. Yksi joukkueen takuumiehistä on ollut Abay ”Hobbit” Khasenov, joka valittiin myös viimeisimmän turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Khasenov oli voittamassa Gambitin paidassa Majoria vuonna 2017, joten pelaajalla ja joukkueella on pitkä historia yhdessä. Välissä 27-vuotias huippupelaaja kävi myös HellRaisersissa ja Winstrikessä, kunnes hän palasi takaisin tuttuun nuttuun. Nämä kaksi vuotta olivat Khasenovin huonoimmat vuodet, joten Gambit selvästi sopii hänelle kuin nenä päähän.

BLAST Premier Spring Final -turnauksessa CIS-joukkue oli jälleen omaa luokkaansa, sillä se hävisi vain yhden kartan neljässä pelaamassaan ottelussa. Näiden yhdeksän mapin aikana Khasenov pelasi uskomattoman tasaisesti, sillä hänen keskiverto rating oli 1.21, ADR 84.6 ja statsit 38 frägiä plussalla.

Finaalien MVP – Hobbit

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Huomasitko tämän?: ENCE jatkaa mahtivireessä – kaatoi NiPin ja nappasi lohkovoiton


Pelaajat:
Joukkueet: