Gambit suvereeniin voittoon VP:stä IEM Katowicen finaalissa

Gambit Cloud9

Gambit oli täysin pitelemätön Virtus.Prota vastaan IEM Katowice 2021 -turnauksen finaalissa.

Gambit ja Virtus.Pro pääsivät IEM Katowicen finaaliin yllättäen, kun CIS-joukkueet suorastaan dominoivat onlinessa pelattua turnausta. Isoimmat yllätykset olivat ehdottomasti ennakkosuosikkien Natus Vinceren sekä Astraliksen putoamiset puolivälierissä.

Paras viidestä -muodossa pelattu finaali alkoi todella tasaisesti, kun Virtus.Pro onnistui nousemaan Vertigossa aivan haudan partaalta takaisin peliin mukaan. Joukkueen comeback alkoi tilanteesta 14-11 ja päätyi huikaisevaan 16-14-voittoon, joka vei jengin kuskin paikalle.

Gambit näytti kuitenkin nopeasti, että tämä sulaminen oli vain väliaikaista, sillä seuraavat kartat olivat todella yksipuolisia. Dust2 ja Train menivät Gambitille suorastaan murskaavasti, kun taululle naulattiin numerot 16-4 ja 16-6.

Ottelun ratkaisevaksi mapiksi jäänyt neljäs kartta oli Overpass, jossa Hobbit ja kumppanit jatkoivat vahvaa tekemistään. Upeasti mennyt CT-osio toi ison 11-4-johdon, joka riitti lopulta siihen, että Gambit onnistui sinetöimään neljännenkin mapin itselleen loppulukemin 16-12. Lopputulos CIS-joukkueiden lopulta yksipuolisesta finaalista Gambitille 3-1.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,,