GeT_RiGhT sai ällistyttävän syntymäpäivälahjan kesken lähetyksen – arvo jopa 14 000 euroa

GeT_RiGhT Major

Jo ammattilaisuransa lopettanut Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund sai striimissään noin 14 000€ arvoisen CS:GO-tarran lahjaksi.

GeT_RiGhT on yksi suurimmista Counter-Strike-pelisarjan legendoista ja on sen myötä nähnyt urallaan paljon. Siitäkin huolimatta hänelle annettu syntymäpäivälahja sai jopa miehen kyyneleet valumaan.

Ruotsalaislegendalle lahjan antoi Tyler ”TrainwrecksTV” Niknam, joka on tunnettu isojen summien uhkapelailuista omalla kanavallaan. Kanavalla on pyörinyt miljoonia euroja.

Lahjaksi TrainwrecksTV päätti antaa noin 14 000 euron arvoisen tarran. Tämä kyseinen yksilö on Team Dignitaksen holo-tarra, joka löytyy vuoden 2014 Katowicen Major-turnauksen setistä. GeT_RiGhT itse edustaa Team Dignitaksen organisaatiota striimaajana.

Kyseisiä tarroja on nykypäivänä todella vähän, joten hinta on sen mukainen. Jos haluat kyseisestä tarrasetistä jonkun yksilön, joudut useissa tapauksissa maksamaan peräti viisinumeroisia lukuja.

Get_RiGhT oli todella otettu lahjasta ja otti sen hyvillä mielin vastaan. Hän sanoi kuitenkin pitävänsä sen inventoryssään, jos lahjoittaja tuleekin toisiin ajatuksiin.

Jos julkaisu ei aukea, näet sen Twitteristä painamalla tästä.

Pelaajat: