GeT_RiGhT siirtyy sivuun kilpapelaamisesta – ryhtyy striimaajaksi

GeT_RiGhT

CS-legenda Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund aikoo siirtyä sivuun kilpapelaamisesta ja ryhtyä striimaajaksi.

Viimeksi neljä kuukautta sitten Dignitaksen väreissä pelannut GeT_RiGhT on siirtymässä sivuun kilpapelikentiltä. Hänet tunnetaan yhtenä isoimmista CS-legendoista koskaan, joten menetys skenelle on valtaisa, vaikka miehen otteet eivät olekaan enää olleet samalla tasolla kuin ennen.

Vain vähän aikaa sitten huhut veivät Alesundia vahvasti Valorantin pariin, kun hän julkaisi videon, joka antoi ymmärtää siirtymisestä uuden pelin pariin. Tämä ei kuitenkaan lopulta ollut miehen ratkaisu, vaan hän aikoo jatkaa osana Dignitaksen organisaatiota ja striimata eri pelejä kanavallaan.

GeT_RiGhT totesi videotervehdyksessään, että hän tuskin enää pelaa kilpailullisesti, mutta ei ainakaan toistaiseksi aio ilmoittaa virallista lopettamispäätöstään. Hänen mukaansa mitä vain voi tapahtua, joten koskaan ei kannata sanoa ei koskaan.

Tämä on todennäköisesti yhden aikakauden loppu, kun yksi parhaista CS-pelaajista ikinä on todennäköisesti pelannut viimeisen kilpailullisen ottelunsa. Palkittu ja rakastettu pelaaja saikin Twitterissä lukemattoman määrän viestejä pro-pelaajilta, jotka ylistivät legendaarista pelaajaa ja hänen upeaa uraansa.

Vitalityn shox antaa kunniaa GeT_RiGhT:lle


Pelaajat:
Joukkueet: ,