CS-legenda GeT_RiGhT vaihtamassa Counter-Striken Valorantiin

GeT_RiGhT Major

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund julkaisi twitter-tilillään videon, jossa vihjataan miehen vaihtavan CS:n Valorantiin.

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund on kaikille tuttu pelaaja, joka on juurtanut CS:n huipulla vuodesta 2007 eteenpäin. Mies oli kiistatta pelin kärkikymmenikössä jo 1.6-version aikana, mutta CS:GO:ssa hän oli parhaimmillaan maailman paras pelaaja.

Viimeisten vuosien aikana Alesundin taso on kuitenkin tippunut reilusti, eikä paikkaa kärkikahinoihin enää ole löytynyt. Pitkään NiPissä pelannut pelaaja lähti joukkueesta syyskuussa 2019 ja liittyi vanhan coren kanssa Dignitaksen väreihin.

Dignitaksen pelit menivät alkuun ihan kohtalaisesti, kunnes matsit siirtyivät onlineen ja joukkueen taso tippui todella paljon. Tämä johti siihen, että organisaatio reagoi tilanteeseen ja päätti tiputtaa sekä GeT_RiGhT:n että Xizt:n pois pelaavasta kokoonpanosta.

Tämä pudotus oli mitä ilmeisimmin lopun alkua elävälle CS-legendalle, jonka julkaisema video viittaa vahvasti tulevaisuuteen Valorantin puolella. On hienoa nähdä, että jättimäinen legenda jatkaa esportsin parissa, mutta samalla on haikeaa nähdä miehen vaihtavan peliä. Toivottovasti GeT_RiGhT kuitenkin onnistuu uuden pelin parissa, sillä hän on ehdottomasti ansainnut sen.


Pelaajat:
Joukkueet: ,