Huhumuyllyn voi lopettaa – gla1ve solmi kolmen vuoden jatkosopimuksen

Astralis gla1ve

Astraliksen tähtipelaaja Lukas ”gla1ve” Rossander jatkaa joukkuessa vuoteen 2024 asti.

Astralis on ollut viime aikoina huhujen kohteena, sillä suurimmalla osalla joukkueen pelaajista on tai oli loppumassa sopimukset vuoden 2021 lopulla. Huhumylly lähti liikkeelle, kun tähtivalmentaja zonicin ilmoitettiin olevan halukas lähtemään joukkueesta ja samassa yhteydessä epäiltiin myös muiden pelaajien halua jatkaa.

Nyt juuttijoukkueen yksi tärkeimmistä palasista on kuitenkin laittanut huhumyllylle stopin, sillä In-Game Leaderina toimiva Lukas ”gla1ve” Rossander on solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Uusi soppari pitää yhden maailman parhaista IGL-pelaajista Astraliksen mukana vuoteen 2024 asti.

Muiden Astralis-tähtien osalta ei vielä ole kuulunut uutisia, joten tällä hetkellä dupreeh:n, Xypn9x:n ja Magiskin sopimukset ovat katkolla. Joukkueen viidentenä palasena operoiva Bubzkji on sopimuspelaajana ainakin heinäkuulle 2022, sillä hänen sopimus on kaksivuotinen ja solmittu vasta heinäkuussa 2020.

Gla1ve väläytteli jo ennen IEM Colognea, että hän ei usko joukkueen yltävän maailman ykkösjoukkueeksi pitkään aikaan, jos he eivät saa uutta pääasiallista AWP-pelaajaa. On kuitenkin todennäköistä, että ainakin kaksi kolmesta edellä mainitusta pelaajasta tulevat tekemään uuden sopimuksen, mutta myös muutoksia voi tapahtua. Uutisia on varmasti tulossa pian lisää, sillä pelaajien tauko on oiva paikka hieroa diilejä pelureiden kanssa.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: