Gla1ve teki sen taas – ENCE etenee Major-turnaukseen!

ence gla1ve pgl

Suomalaisorganisaatio ENCE onnistui lunastamaan paikan Major-turnaukseen, kun se kaatoi Lucas ”gla1ve” Rossanderin entisen seuran Astraliksen upeasti lukemin 2-0.

ENCEn tie RMR-turnauksessa ei ole missään nimessä ollut helppo, sillä se on joutunut taistelemaan todella kovia joukkueita vastaan. Ratkaisevaan 2-2-otteluun tiimi sai vastaansa Astraliksen, joka oli ennakkoon vaikein mahdollinen vastustaja.

Lucas ”gla1ve” Rossanderin johdattama miehistö ei tästä kuitenkaan häkeltynyt, vaan aloitti matsin suorastaan näytöstyyliin. Astralis jäi Vertigossa aivan jalkoihin, kun ENCE paukutti nopeaan tahtiin taululle lukemat 13-6.

Toisena karttana nähtiin Ancient, johon tanskalaisjätti tuli selvästi paremmin. Toisessa osiossa gla1ven taktiikat olivat kuitenkin liikaa ja tanskalaisjoukkue joutui nöyrtymään 9-13-tappioon.

Tämän myötä gla1ve onnistui jo toistamiseen voittamaan entisen seuransa, mikä merkitsi miehelle todella paljon. Ottelun jälkeen peluri kertoi kyyneleet silmissä, kuinka hienolta tuntui voittaa ottelu ja päästä jälleen mukaan Major-turnaukseen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,