GODSENT jatkaa piikkinä suomalaisten lihassa – nyt kaatui HAVU

FunPlus Phoenix GODSENT zehN FunPlus HAVU

zehNin johtama GODSENT sekä suomalaisjoukkue HAVU ottivat mittaa toisistaan LOOT.BETin seitsemännen kauden puolivälieräottelussa.

ESL Pro Leaguen huonosti aloittanut GODSENT nosti vihdoin tasoaan, kun joukkue kukisti ENCEn tiukassa kolmen kartan kohtaamisessa tiistaina.

HAVU puolestaan on ollut hyvässä vireessä siitä saakka, kun xseveN liittyi jengiin mukaan. Suomalaisjoukkueella ei kuitenkaan ole ollut hirveästi pelejä huippujengejä vastaan, joten tänään oli vuorossa hyvä mittari nykykunnosta.

Mapiksi GODSENT valitsi itselleen vähemmän yllättäen Nuken, jossa zehN ja kumppanit tuhosivat ENCEn tiistaina. HAVU otti itselleen puolestaan Miragen ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi Overpass.

GODSENT Nuken kuningas

Ydinjätemaa alkoi GODSENTin osalta samalla tavalla kuin eilen ENCEä vastaan ja hetken näyttikin jo siltä, että HAVU saa kunnon selkäsaunan vastustajaltaan.

Pislarundin jälkein forcetappio teki HAVUn puolustusosiosta erittäin vaikean, kun joukkue ei saanut pankkiaan toimimaan millään. GODSENT hyödynsi tilaisuutensa hyvin ja otti hyökkäysosiostaan upean 10-5-voiton.

Toiseen osioon suomalaisjoukkue sisuuntui, mutta sekään ei enää riittänyt. Mukavaa comebackia rakentanut HAVU oli liian pitkällä takamatkalla ja taipui niukkaan 16-12-tappioon ensimmäisen mapin osalta.

Sydäntä riipivä tappio

Toisena pelattavaan Mirageen HAVU tuli paremmalla ilmeellä ja jatkoi siitä, mihin se Nuken lopussa jäi. Osion loppua kohden joukkueen ote alkoi kuitenkin herpaantua ja vastustaja pääsi jälleen peliin mukaan. Osioita vaihdettiin suomalaisten johtaessa 8-7.

Hyökkäävä osio alkoi samalla kaavalla, kun puolustusosiokin ja alku oli suomalaisten. GODSENT sai kuitenkin nopeasti juonen päästä kiinni ja haastoi HAVUa toden teolla. HAVU ei tästä lannistunut, vaan naulasi toisen mapin itselleen viimeisellä mahdollisella hetkellä ja otti 16-14-voiton.

Overpassin HAVU aloitti upeasti, kun se otti 10-5-voiton CT-puolelta. Ilo ei pitkään jatkunut, vaan hyökkäävällä puolella vaikeudet alkoivat. GODSENTin puolustus oli ilmiliekeissä ja onnistui tilkitsemään kaikki mahdolliset aukot. Sydäntä särkevä ratkaiseva viimeinen kartta zehNin jengille 16-14 ja HAVU näin ollen laulukuoroon.

HAVU tunnustaa tappionsa


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Mapit: ,,