Lähde: GODSENT yrittää kaapata suNnyn ENCE:stä – keskustelut ovat käynnissä

GORILLAZ sergej SuNnyn sunny ENCEn GODSENT ENCE IEM Beijing DreamHack Masters Winter FPX GORILLAZ

GODSENT on kiinnittänyt katseensa ENCE-tähti suNnyyn, joka liittyi suomalaisorganisaation riveihin syksyllä 2019. Asiasta uutisoi hyvin esportsista perillä oleva DBLTAP.

ENCE on ollut isojen muutosten keskellä viimeiset kuukaudet, sillä joukkueen riveistä on jäänyt pois sekä Aerial että sergej. Ensiksi mainittu jätti kokonaan organisaation, kun HAVU ilmoitti tehneensä sopimuksen miehen kanssa.

ENCE kaappasi jo aikaisemmin riveihinsä HAVUn doton, mutta kokoonpanosta puuttuu edelleen yksi pelaaja. Tilanne saattaa muuttua kohta entistä huonommaksi, sillä hyvin CS:GO-asioista oleva DBLTAP kertoi, että GODSENT on avannut keskustelut ENCEn kanssa suNnyn kiinnittämisestä.

Suomalaisjoukkueessa IGL:n roolia hoitanut suNny ei ole oikein missään vaiheessa päässyt omalle tasolleen ENCEssä. Myös lähtökohdat ovat olleet hankalat, sillä suNny hyppäsi korvaamaan potkut saaneen Aleksib:n tonttia.

ENCElle sunny lähtö olisi massiivinen takaisku, sillä joukkue on muutenkin vielä siipirikkoinen ja yhden tähtipelaajan poistuminen tekisi tilanteesta todella mutkikkaan.


Pelaajat:
Joukkueet: ,