GODSENT varmisti vitossijan – zehN hirmuvireessä

FunPlus Phoenix GODSENT zehN FunPlus HAVU

GODSENT ja fnatic kohtasivat myöhään eilisiltana, kun cs_summit 6 -turnauksessa ratkaistiin viidettä sijaa. Erityisesti zehN oli järkyttävässä vireessä, kun hänen joukkueensa voitti ottelun 2-1.

Vuoden toinen Road to Rio -turnaus on tulossa päätökseensä, kun summitissa on jäljellä enää kolme parasta joukkuetta, joiden joukossa on myös Aleksib:n OG. Koska turnauksesta saa palkinnoksi Majoriin oikeuttavia RMR-pisteitä, pelataan turnauksessa myös sijoitusottelut kaikkien muiden paitsi neljän viimeisen (sijat 13-16) joukkueen osalta.

Ottelussa karttoja pääsi valitsemaan ensimmäisenä fnatic, joka päätyi Infernoon. Inferno on yksi GODSENTin heikoimmista kartoista, mutta koska joukkue instabannaa Miragea, on vastustajilla mahdollisuus valita Inffi. GODSENT itse päätyi valitsemaan omaksi mapikseen Nuken ja viimeiseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi klassinen Dust2.

Odotetun vaisu Inferno

Infernon GODSENT aloitti lähtökohtaisesti helpommalla CT-puolella, mutta alku ei joukkuetta mairitellut. Sekä pislarundi että säästökierrokset menivät vastustajalle, joka antoi ruotsalaisille mukavan alun. Tästä saatu taloudellinen yliote jatkui käytännössä koko osion ajan, kun zehNin jengi ei onnistunut keräämään peräkkäisiä rundeja kasaan oikeastaan missään kohtaa.

Ensimmäisen osion voitto meni lopulta fnaticille selvästi 10-5, joten Inferno alkoi olla aika lailla taputeltu. GODSENT koitti vielä päästä peliin takaisin voittamalla ensimmäisestä seitsemästä kierroksestä viisi. Tämä ei kuitenkaan lopulta riittänyt, vaan fnatic pisti paikat tiukkaan lukkoon ja vei ensimmäisen mapin lukemin 16-11.

GODSENT suvereeni Nukessa

Nuken zehNin joukkue aloitti hyökkäävällä puolella, kun tällä kertaa länsinaapuri sai päättää, että kumman puolen jengi pelaa ensin. GODSENT nappasi pislan, mutta hävisi forcen ja alku vaikuttikin vaikealta. Jengi kuitenkin sai tästä täysin uutta virtaa ja loppuosion ajan tuntui siltä, että servulla oli vain yksi tiimi, kun puolia vaihdettiin lopulta GODSENTin johtaessa 10-5.

Tästä oli mukava lähteä lähtökohtaisesti helpommalle CT-puolelle, joka ei tuonut otteluun yllätyksiä. GODSENT otti heti ensimmäiset neljä kierrosta ja meni jo 14-5-johtoon, kunnes ruotsalaisvastustaja taisteli vielä itselleen muutaman rundin. Väli oli kuitenkin liian suuri kiinniotettavaksi ja lopulta zehN ja kumppanit vahvempia melko selvästi numeroin 16-8.

Dust2 zehNin näytöstä

Pölyssä GODSENT pääsi ensimmäisenä hyökkäämään ja fnatic puolustamaan. Erityisest zehN oli aivan jäätävässä letkussa, kun joukkue hyökkäsi kohti ruotsalaispuolustusta. Osio menikin lopulta selkeästi farligin joukkueelle, kun puolia vaihdettiin tilanteessa 10-5. Suomalaispelaaja zehN otti ensimmäiseen osioon käsittämättömät 26 frägiä ja hänen keskimääräinen vahinko rundia kohden oli upea 168.2.

Toiseen osioon lähdettäessä tilanne oli siis todella mukava GODSENTin kannalta, mutta kääntyi pian, kun fnatic sai huippustartin. Ensimmäisestä kymmenestä kiesistä peräti seitsemän länsinaapurille, joten lukemat kaventuivat jo 14-11. GODSENT onnistui tämän jälkeen kuitenkin taistelemaan heti 15 kierroksen, joka varmisti ainakin jatkoajalle pääsyn.

Flushan ja brollanin johtama vimmattu taistelu kaatui kuitenkin viimeisellä esteellä, kun GODSENT ja erityisesti zehN 38 frägillään oli lyömätön. Loppulukemat 16-14 ja ottelusta voitto GODSENTille numeroin 2-1. Tämä tuo suomalaispelaajan joukkueelle mukavat 1500 RMR-pistettä, kun fnatic joutuu puolestaan tyytymään 1375 pisteeseen.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:

NordVPN 600x200