GODSENT voitti maailmanlistan ykkösen – ENCEn jahtaama zehN hirmuiskussa

zehN

Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT voitti maailmanlistan ensimmäisenä majailevan Heroicin upeasti lukemin 2-0.

GODSENT kohtasi Heroicin Elisa Invitational 2 -turnauksen välierissä, jossa panoksena oli paikka BLAST Premier Fall 2020 Showdown -turnaukseen. Ottelun ehdoton ennakkosuosikki oli tanskalaisjoukkue, joka on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 1.

Erityistä huomioita ottelussa herätti se, että se saattoi olla Jesse ”zehN” Linjalan viimeinen peli GODSENTissa, sillä huhujen mukaan ENCE yrittää palkata miestä riveihinsä. Linjala on pelannut erinomaisesti ruotsalaisorganisaation alaisuudessa ja on herättänyt kiinnostusta ENCEssä, joka menetti Jani ”Aerial” Jussilan sairastuvalle.

Mappeja tähän ratkaisevaan välierään pääsi valitsemaan ensin maailman ykkösjoukkue Heroic, joka päätyi valitsemaan Nuken. GODSENT puolestaan valitsi Overpassin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Train.

GODSENTilta vahva comeback

Ensimmäisenä karttana nähty Nuke alkoi GODSENTin kannalta todella vaisusti, sillä CT-puolella aloittanut joukkue oli isossa pulassa tanskalaisjoukkueen rummuttaessa hyökkäyksiään kohti sitejä. Juutit löivät lopulta taululle upeat taukolukemat 10-5, kun STYKO ja zehN tuntuivat olevan ainoita, jotka saivat pysäytettyä vastustajan.

Toiseen osioon mentäessä Heroicin voitto näytti vääjäämättömältä, mutta mitä vielä. Suomalaispelaaja zehN johdatti joukkojaan upeasti ja GODSENT väänsi itsensä vielä takaisin taisteluun ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla comeback sinetöityi lopullisesti, kun tanskalaiset olivat voimattomia ja joutuivat tyytymään 19-16-tappioon.

zehNin tärkeä clutch

zehN täysin pitelemätön

Toisena mappina pelattu Overpass oli kuin toisinto ensimmäisestä, mutta tällä kertaa juutit aloittivat CT-puolella. Tulosta tämä ei kuitenkaan muuttanut, vaan jälleen tanskalaisilta nähtiin vahva ensimmäinen osio, joka päättyi lukemiin 10-5. STYKO ja zehN olivat Nuken tavoin kantavia voimia, sillä he ottivat yhteensä 30 frägiä, kun muiden yhteissaldo oli 16.

Toisessa osiossa jatkui frägäämisen suhteen sama meno ja zehN oli ehdottomasti kentän suurin kuningas. Ei ihme, että pelaaja on ENCEn kiikarissa, sillä vahva esitys toi miehelle 32 frägiä ja johdatti GODSENTin mappi- ja matsivoittoon maailmanlistan ykkösestä lukemin 16-12 ja 2-0.

Kaksi upeaa comebackia sinetöivät GODSENTille paikan BLAST Premier Showdowniin. Kysymysmerkiksi jää se, nähdäänkö ottelun suurin sankari zehN joukkueen mukana turnauksessa vai siirtyykö mies ENCEen. Näiden otteiden jälkeen moni suomalaisfani olisi varmasti innoissan, jos tämä siirto lopulta toteutuisi.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,