GORILLAZ nappasi kaksi maukasta voittoa – suNny hirmuisessa vireessä

GORILLAZ sergej SuNnyn sunny ENCEn GODSENT ENCE IEM Beijing DreamHack Masters Winter FPX GORILLAZ

GORILLAZ nappasi kaksi tärkeää voittoa, kun joukkue aloitti taipaleensa Malta Vibes Knockout Seriesissä ja Elisa Invitational Fallissa.

Suomalaiskaksikko suNny ja sergej pääsivät tositoimiin, kun GORILLAZ aloitti kilpailemisen kahdessa eri turnauksessa. Päivän ensimmäinen kohtaaminen oli Malta Vibes Knockout Seriesissä, jossa vastaan asettui puolalainen PACT.

Ottelu oli alusta alkaen tiukkaa vääntöä, sillä kaikki kolme karttaa ratkesivat vasta viime hetkillä. Ensimmäisenä pelattu Overpass oli lopulta matsin isoimmalla erolla päättynyt mappi, kun PACT vei valitsemansa avauskartan lukemin 16-11.

GORILLAZ ei tästä masentunut, vaan alkoi taistella tietään rinnalle ja ohi. Ottelusarjan tasoitus nähtiin Dust2:ssa, kun sergej johdatti joukkueensa 24 frägin turvin 16-13-voittoon. Ratkaisevana nähty Nuke ei ollut ainakaan helpompi, sillä siinä nähtiin vielä yksi kierros enemmän. Lopulta gorillat onnistuivat kuitenkin pääsemään maalilinjan yli upeasti numeroin 16-14.

GORILLAZ jatkaa hyvää tekemistä

Toiseen otteluun vastus oli entistä kovempi, sillä hiljattain ESL Pro Leaguessa nähty Sinners pääsi irti. Vastustaja oli ennakkoon jättimäinen suosikki, mutta GORILLAZ ei antanut tämän häiritä.

Ottelu alkoi gorilloiden valitsemalla Nukella, jossa nähtiin vahvaa tekemistä suomalaiskaksikon joukkueelta. Voitto avauskartasta irtosi mahtavan väännön jälkeen lukemin 16-11. Juhlat eivät kuitenkaan jatkuneet pitkään, sillä Sinners rankaisi heti takaisin ja tasoitti ottelusarjan voittamalla Overpassin numeroin 16-10.

Tästä päästiin koko ottelun ratkaisevaan mappiin Mirageen, jossa mentiin jälleen rinta rinnan. Kartan ja ottelun ehdoton hahmo oli kuitenkin suNny, joka nappasi vyölleen 34 frägiä ja johdatti joukkueensa niukkaakin niukempaan 16-14-voittoon. Erityisesti jälkimmäinen voitto maistuu varmasti makealle, sillä Sinners majailee maailmanlistalla sijalla #20.

Huomaistko tätä?: Nuke haltuun! – Näin heität elintärkeät savut ydinjätemaassa


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: ,
Mapit: ,,,