GORILLAZ kokee jälleen muutoksen – tanskalaispeluri jättää joukkueen

natosaphix GORILLAZ

Sergej:n, suNnyn ja flushan johtama GORILLAZ on ollut alusta alkaen muutosten kourissa.

Jere ”sergej” Salon ja Miikka ”suNny” Kempin GORILLAZ on päätynyt jälleen rosterimuutokseen. Tällä kertaa joukkueen jättää try-outilla ollut Niels Christian ”NaToSaphiX” Sillassen, jonka aika joukkueessa jäi lopulta todella lyhyeksi.

Suurin syy rosterimuutokselle on roolien yhteentörmäys, sillä NaToSaphiX on pelannut aiemmin pääasiassa AWP:lla ja sitä roolia ei tällä hetkellä ole tarjolla, kun sergej hoitaa bossipelaajan tonttia. Sinällään roolitus on hieman yllättävä, koska sergej oli yksi maailman parhaista rifle-pelaajista vuonna 2019.

GORILLAZ ei ole vielä julkaissut uutta viidennettä pelaajaansa, mutta projekti ei missään nimessä ole kuollut. Tiimi oli juuri harjoitusleirillä Sveitsissä, joten joukkueella on kova halu menestyä ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat varmasti suuria.

Todennäköisesti myös organisaatio joukkueen takana tullaan julkaisemaan pian, sillä Sveitsissä pidetty harjoituslieri oli jääkiekkoseura EV Zugin tiloissa. On siis hyvin todennäköistä, että viime vuoden mestarijoukkue Zug on se taustaorganisaatio, jonka nimeä ei vielä ole julkistettu.


Pelaajat: ,