Huhuille tuli vahvistus – GORILLAZ menettää turkkilaispelaajansa

SuNnyn ence Sergej GORILLAZ

Suomalaispelaajien Miikka ”suNny” Kempin ja Jere ”sergej” Salon joukkue GORILLAZ on menettänyt jälleen yhden pelaajan.

Muutama päivä sitten alkoi kuulua huhuja turkkilaisesta ”dream teamista”, jossa olisi mukana mm. BIGistä lähtenyt XANTARES sekä AWP-lupaus w0xic. Samoihin huhuihin yhdistettiin myös GORILLAZ-pelaaja xfl0ud, joka on ollut joukkueen mukana muutaman kuukauden.

Nyt turkkilaispelaaja on vahvistanut Twitter-tilillään, että hän on jättänyt suomalaiskaksikon joukkueen. Tämän myötä turkkilainen superjoukkue on todennäköisesti lähempänä kuin koskaan ja GORILLAZ puolestaan on vaikeuksissa, sillä joukkueella on rosterissa vain kolme pelaajaa.

Lisää ongelmia aiheuttaa se, että GORILLAZ on mukana 16.8. alkavassa Elisa Invitational Fall Regionals -turnauksessa. Tämän lisäksi edessä on matsi ENCEä vastaan paikasta Nordic Masters Falliin, josta on mahdollisuus edetä BLAST Premier Fall Showdowniin, joten mistään pienistä panoksista ei ottelussa ole kyse.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin heikko, sillä flusha, suNny ja sergej tarvitsevat kipeästi pelureita ja aikaa harjoitteluun. Kolmikko tuskin haluaa tehdä hätiköityjä päätöksiä virallisen kokoonpanonsa suhteen, mutta aika on väistämättä kortilla. Lupaavalta tilanne ei missään nimessä näytä, sillä joukkue ei ole neljän kuukauden aikana onnistunut sementoimaan itselleen kunnon rosteria.


Pelaajat: ,
Joukkueet: