GORILLAZ nappasi tärkeän voiton – suNny ja sergej mahtivireessä

gorillaz sunny

GORILLAZ nappasi maukkaan voiton, kun se onnistu kaatamaan AGF:n Elisa Invitational Fall Regionals 2021 -turnauksessa.

Suomalaiskaksikko suNny ja sergej olivat mahtavassa vireessä, kun GORILLAZ kohtasi tanskalaisen AGF:n Elisa Invitational Fallin alueellisissa karsinnoissa.

Matsi alkoi vastustajan valitsemalla Overpassilla, joka meni tanskalaisilta aivan vihkoon. Ensimmäinen osio oli aivan yhtä päätä, sillä loppulukemat osiosta olivat tylyt 14-1. Lopulta kartta kääntyi GORILLAZille helposti, kun tiimi nakutti AGF:ää tauluun lukemin 16-3.

Overpassissa nähdyn näytöksen jälkeen olisi voinut kuvitella, että pelistä tulee helppo, mutta mitä vielä. AGF laittoi nimittäin toisessa kartassa kunnolla kampoihin ja onnistui puolestaan varastamaan GORILLAZin valitseman Dust2:n numeroin 16-13.

sergej nappaa ässän

https://twitter.com/ElisaEsports/status/1461038052491542534
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

GORILLAZ iskee takaisin

Tämän johdosta kaikki kulminoitui ratkaisevana nähtyyn Nukeen, joka oli huikaisevan tiukkaa vääntöä. Lopulta GORILLAZ onnistui rakentamaan maukkaan comebackin, kun se vei seitsemän perättäistä rundia ja nappasi niukkaakin niukemman 16-14-voiton.

Voiton myötä suomalaiskaksikon tiimi nappasi ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan, joka irtoaa kolmella voitolla. Seuraavan matsin ajankohta ei ole vielä selvillä, koska kaikki eivät ole pelanneet ensimmäistä kohtaamistaan.

suNny oli avainasemassa comebackin suhteen

https://twitter.com/ElisaEsports/status/1461060396073242637
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,,