GORILLAZ Elisa Invitationalin pääkarsintoihin – kokoonpano turnaukseen auki

gorillaz sunny

Miikka ”suNny” Kempin ja Jere ”sergej” Salon GORILLAZ onnistui nappaaman paikan Elisa Invitationalin pääkarsintoihin, jotka pelataan tammikuussa.

Elisa Invitationalin alueellisten karsintojen ottelut tulivat päätökseensä, kun suNnyn ja sergej:n edustama GORILLAZ nappasi paikkansa pääkarsintoihin. Nämä karsinnat alkavat tammikuun 17. päivä, joten kokoonpano turnaukseen on edelleen auki.

Ainakin IGL:nä toiminut flusha on lähdössä joukkueesta ennen tätä, sillä hän etsii uusia haasteita vuodelle 2022. JW on myös ilmoittanut, että hän oli tiimissä mukana vain stand-ininä, joten hän ei ole myöskään jatkamassa kokoonpanossa.

Näillä näkymin tämä ottelu oli viimeinen, jonka tämä rosteri pelasi yhdessä. Alueellisten karsintojen ratkaisevassa matsissa Apeks Rebels kaatui helpohkosti lukemin 2-0 (16-12, 16-6).

Aika näyttää rosterin kohtalon, mutta piakkoin pitäisi uutisia tulla, jos tiimi aikoo ehtiä harjoitella yhdessä ennen tosipelejä. Näillä näkymin joukkueessa jatkaa suNny, sergej ja virolaispelaaja supra, joka on ollut tiimin mukana syyskuusta alkaen.


Pelaajat: ,
Ottelut:
Mapit: ,