GORILLAZ nappasi voiton uudella tiimillä – suNny ja sergej loistavassa iskussa

GORILLAZ sergej SuNnyn sunny ENCEn GODSENT ENCE IEM Beijing DreamHack Masters Winter FPX GORILLAZ

GORILLAZ on joutunut muokkaamaan useampaan otteeseen kokoonpanoaan ja jälleen keskiviikkona serverillä oli uudistunut viisikko.

Tällä kertaa flusha, suNny ja sergej olivat saaneet rinnalleen virolaisen HS:n sekä belgialaisen ritchiEE:n. Ainakin tuloksellisesti homma käynnistyi mallikkaasti, sillä GORILLAZ kaatui maailmanlistalla sijalla 27 olevan Fiendin 2-1.

Suomalaispelaajat olivat eturintamassa heti avauskartasta lähtien, kun tiimi voitti Fiendin valitseman Miragen. Myös toinen kartta näytti jo vahvasti kääntyvän GORILLAZin suuntaan, kunnes aivan loppuhetkillä joukkue hävisi nolosti kierroksen vastustajan pistooleille.

Tämä käänsi koko kartan lopulta Fiendille, joten voittaja lähdettiin ratkaisemaan Dust2-kartan puolelta. Tällä kertaa GORILLAZ piti pään kylmänä eikä hermoillut. Tuloksena oli jopa tärkeä voitto, sillä joukkueen otteet ovat olleet odotuksia paljon heikompia. Vaikka kyseessä on melko mitätön turnaus, niin itseluottamuksen kannalta tulos ei olisi voinut olla juurikaan parempi.

Suomalaisten panos ottelun kannalta oli merkittävä, sillä suNny oli joukkueensa kuningas 64 frägillä ja sergej tuli perässä hyvänä kakkosena 58 frägillä.

Suomalaisten edustama tiimi kohtaa seuraavaksi voittajan otteluparista Nemiga-ONYX.


Joukkueet:
Mapit: ,,