Grand Final: Spirit – NAVI | 16.6. klo 17:00 – asetelmat, TV ja kartat

CS2 Aleksib navi Grand Final

BLAST Premier Spring Final -turnaus huipentuu klo 17:00 alkaen, kun Spirit ja NAVI kohtaavat Grand Finalissa.

Luvassa on huikea huipennus viimeiselle huipputurnaukselle ennen kesätauon alkua. Suomalaisittain katseet kohdistuvat Aleksib:n johtamaan NAVIn nippuun, sillä nyt tiimillä olisi sauma ottaa Major-voiton jälkeen seuraava iso titteli haltuun. Viime turnaukset eivät ole sujuneet odotetusti, mutta tällä viikolla peli on kulkenut Lontoossa järjestettävässä BLASTin turnauksessa.

Finaalissa haaste on kuitenkin kovin mahdollinen, sillä vastassa on supertähti donkin tähdittämä Spirit, joka on suosikki otteluun. Spiritillä on varmasti myös kova tarve turnausvoittoon, sillä alkuvuoden huima vire on ollut muisto vain. IEM Katowicen jälkeen tilille ei ole tullut ainuttakaan mestaruutta, vaikka juuri Katowicen jälkeen näytti siltä, että tämä tiimi tulee hallitsemaan Counter-Strikea.

Grand Final pelataan BO5-systeemillä, joten mestaruuteen tarvitaan kolme karttavoittoa. Inferno ja Vertigo tullaan finaalissa bannaamaan, joten kaikki muut kartat tulee olemaan pelattavien joukossa.

Joukkueet kohtasivat vajaa kuukausi sitten IEM Dallasissa, jolloin Spirit oli ylivertainen suoralla 2-0-voitolla. Tiimit ovat kohdanneet tämän vuoden aikana kolmesti ja jokaisella kerralla Spirit on ollut vahvempi. NAVIn mestaruus oli kohtuullisen iso yllätys, mutta kaikki on mahdollista, kun kaksi aivan timanttista kärkitiimiä iskee vastakkain.

CS2-ottelukalenteri tarjoilee sinulle linkin suoraan lähetykseen, joten klo 17:00 alkava finaali on tuttuun tapaan nähtävillä ilmaiseksi.


Ottelut: