Haluaisitko lähteä Antwerpin CS:GO-Majoreille? – Tsekkaa tietopaketti

HALUAISITKO LÄHTEÄ ANTWERPIN CS:GO-MAJOREILLE?

CS:GO:n isoin turnaus PGL Major Antwerp pelataan toukokuussa. Artikkelista löydät tiedot siitä, miten pääset helpoiten mukaan pelin isoimpaan turnaukseen.

PGL Major Antwerp 2022 – Miten pääsen tapahtumapaikalle?

Belgian toiseksi suurin kaupunki Antwerp sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, vaikka suoria lentoja itse kaupunkiin ei Suomesta järjestetäkään. Sen sijaan naapurissa sijaitsevaan Brysseliin niitä löytyy sitäkin enemmän. Suoran lentoyhteyden Helsingistä Brysseliin tarjoaa esimerkiksi Finnair. Lentojen hinnat CS:GO-Majorin finaaliviikonlopulle (pe-ma) ovat artikkelin kirjoitushetkellä n. 250€ luokkaa.

Brysselistä matka taittuu Antwerpiin parhaimmillaan reilussa puolessa tunnissa. Suosituimmat liikennevälineet ovat juna, linja-auto ja taksi. Näistä vaihtoehdoista juna on ilmoitetusti nopein vaihtoehto (n. 31min), seuraavana tulee taksikyyti (n. 38min) ja hitaimpana, mutta myös edullisimpana vaihtoehtona linja-auto (n. 45min).

Kyytien hinnat:

Mistä sopiva majoitus CS:GO Majorien ajaksi?

Katsoessasi majoituspaikkaa kannattaa ottaa huomioon majoituspaikan sijainti, jotta se on hyvien kulkuyhteyksien päässä CS:GO-Majorin pelipaikoille. Areenan tarkemmat tiedot sekä osoitteen löydät täältä.

Majoituksia löytyy jokaiseen makuun ja lähtöön. Sopivan majoituspaikan kartoittamiseen kannattaa käyttää luotettuja palveluntarjoajia, kuten Booking.com / Hotels.com kaltaisia majoitusjättiläisiä.

Myös Google Mapsin hotellipalvelu toimii mainiona työkaluna sopivan yöpaikan etsimiseen. Lisäksi Airbnb on loistava palvelu, jos haluat vuokrata majoituksen yksityiseltä henkilöltä ja haluat esimerkiksi keittiön tai isomman oleskelutilan reissun ajaksi.

Vinkki:
Sopivan majoituksen löytymisen jälkeen kannattaa tarkistaa hinta myös suoraan hotellilta, sillä se saattaa parhaimmillaan olla edullisempi vaihtoehto, kun välittäjäpalvelun käyttäminen. Suoraan varaamalla saatat saada myös paremmat muutos- / peruutusehdot.

Mistä hankin liput Antwerp CS:GO Majoreille?

Liput kannattaa aina hankkia suoraan viralliselta myyjältä. Artikkelin kirjoitushetkellä kaikkia lipputyyppejä oli vielä saatavilla, mutta tapahtuman lähestyessä varsinkin finaalipäivän liput tulevat varmasti olemaan kortilla.

CS:GO-Major lippujen hinnat kasvavat progressiivisesti finaalipäivää kohden. Torstain katsomolipun hinta on 35€/kpl, mutta sunnuntain finaaliin vastaavasta paikasta on maksettava 55€/kpl. Lattiatason liput sen sijaan kustantavat torstaina 75€/kpl, kun taas sunnuntaina hinta on 90€/kpl.

Lisäksi on vielä olemassa erityiskohtelua kaipaaville eri tasoisia VIP-lippuja. Hinnat ovat alkaen 195€/kpl ja kohtelun tasosta riippuen hintakatto lienee lopulta asiakkaan lompakossa.

Tämä artikkeli ei sisällä kaupallista yhteistyötä mainittujen palveluntarjoajien kanssa ja kaikki sivulle kirjoitettu teksti toimii yleisenä informaationa mahdollisille tapahtumaan lähteville tai siitä kiinnostuneille. Jokainen henkilö on itse vastuussa omista tekemisistään, varauksistaan ja rahoistaan mahdolliseen reissuun lähtiessään.


Ottelut: