HAVU ei pysähdy kenellekään – voittoputki nyt 11 ottelun mittainen

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

Suomalaisjoukkue HAVU jatkaa täysin mieletöntä voittokulkua, kun tällä kertaan jalkoihin jäi Anonymo Snow Sweet Snow -turnauksen pudotuspeleissä.

HAVUn 11. perättäinen voitto napsui tilille maanantaina, kun suomalaiset olivat täysin ylivoimaisia puolalaista Anonymoa vastaan.

Avauskarttana pelattiin Overpass, joka oli suomalaisten valitsema. Se oli taputeltu käytännössä ensimmäisen puoliskon jälkeen, sillä HAVUn johto oli suvereeni 12-3. Anonymo onnistui hieman kaunistelemaan lukemia, mutta kartta meni suomalaistiimille 16-10.

Toisena karttana nähtiin puolestaan Train. HAVU laittoi heti kättelyssä luun kurkkuun puolalaisille, sillä johto oli parhaimmillaan 9-1. Anonymo heräsi taistoon ja kavensi puoliskon lukemiin 9-6.

HAVUn T-puoli oli kuitenkin rautaa Trainissa ja viimeisetkin haaveet Anonymon noususta voitiin haudata. Suomalaiset veivät pislan ja aloittivat napsimaan kierroksia toisensa perään.

Lopulta Anonymo ei saanut CT-puolella ainuttakaan kierrosta nimiinsä, joten HAVUn kartta- ja otteluvoitto varmistui lukemin 16-6.

Suomalaisten voittoputki on nyt 11 ottelun mittainen. Seuraava ottelu on ohjelmassa heti tiistaina klo 10:00, kun Snow Sweet Snow -turnauksen pudotuspeleissä vastaan asettuu saksalainen Sprout.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,