HAVU aloitti pudotuspelit voitolla – saa puolivälieriin jättimäisen haasteen

HAVU ENCE Flashpoint

HAVU aloitti ottelunsa Pinnacle Cupin pudotuspeleissä voitokkaasti, kun se kaatoi portugalilaisjoukkue SAWin.

Suomalaisjokkue HAVU aloitti oman taipaleensa Pinnacle Cupin pudotuspeleissä, kun vastaan asettui viime viikoilta tuttu joukkue SAW. Suomalaiset lähtivät otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina huiman vireensä ansiosta, joka on tuonut heille yhden turnausvoiton sekä TOP20-sijoituksen maailmanlistalla.

Ottelu alkoi SAWin valitsemalla Nukella, johon portugalilaiset tulivatkin hyvin mukaan. Vahva alku hyökkäävälle puolelle toi joukkueelle parhaimmillaan jo 8-2-johdon, joka laittoi HAVUn tukalaan tilanteeseen ensimmäisen mapin kannalta.

Suomalaisjoukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi taistelua ja otti viisi viimeistä kierrosta puolustavalta puolelta. Vahva osion loppu toi uutta virtaa Aerialin ja kumppaneiden hyökkäyksiin, jotka olivat lopulta ylivertaisia. Näin ollen HAVU nappasi ensimmäisen kartasta voiton lukemin 16-10.

HAVU nappaa voiton kotiin

Toisena karttana päästiin ihailemaan Miragea, joka oli suomalaisten valinta omaksi kartakseen. Nuken lopussa nähty hyvä vire saatiin tuotua upeasti mukaan myös mirreen, jossa erityisesti alku oli suomalaisjoukkueen dominointia. Puoliskon loppua kohden myös SAW sai juonen päästä kiinni, mutta HAVU onnistui silti kampeamaan itselleen 9-6-johtoaseman.

Puolustavan puolen alku ei suomalaisten kannalta ollut paras mahdollinen, kun voitetun pislakierroksen jälkeen SAW nappasi forcerundin. Tästä saadun rahallisen edun turvin portugalilaiset ottivat ottelussa 10-9-johdon, joten tilanne karttavoiton suhteen oli jälleen täysin auki.

Muutaman säästön jälkeen HAVU sai jälleen kunnon aseet ja näytti, että kuka on kuka. Aerial ja xseveN olivat puolustuksen keihäänkärkinä, kun joukkue marssi upeaan 2-0-voittoon lukemin 16-13. Seuraava ottelu pelataan vasta 27.3. kello 11:00 ja silloin suomalaiset saavat jättimäisen haasteen, kun maailmanlistan sijalta #13 löytyvä ruotsalainen NiP asettuu joukkuetta vastaan.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,