HAVU aloitti turnauksen tahmeasti – nappasi kuitenkin tärkeän voiton

HAVU sLowi

HAVU aloitti taipaleensa LOOT.BETin kahdeksannella kaudella, kun ruotsalainen Galaxy Racer haastoi joukkueen kauden avausottelussa.

HAVU on pelannut viime aikoina melko vähän turnauksia ja sama trendi tulee myös jatkumaan, sillä suomalaisjoukkue menettää pian xseveNin hetkellisesti. Mies menee pelaamaan vanhan joukkueensa ENCEn kanssa DreamHack Open Fall -turnausta, joka on vuoden viimeinen RMR-turnaus.

Toki HAVUakin tullaan näkemään, sillä joukkue pääsi karsinnoista läpi lokakuun lopulla pelattavaan Elisa Invitational 2 -turnaukseen. Tämän lisäksi tiimi nähdään FunSpark ULTIssa, joka on tarkoitus järjestää Kiinassa LAN-tapahtumana joulukuussa.

Selvänä altavastaaja päivän peliin lähtenyt vastustaja Galaxy Racer pääsi valitsemaan ensimmäisenä mappia ja päätyi Overpassiin. HAVU itse valitsi erityisesti AWP-pelaajien lempikartan Trainin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi joukkueiden välillä jäi Dust2.

Todella ailahtelevaa peliä

Suomalaisjoukkue tuli vahvasti Overpassiin ja meni nopeasti 6-0-johtoon. Osion loppu puolestaan oli länsinaapurin heiniä, mutta puolten vaihdon jälkeen nähtiin jälleen hyvää HAVUa. Tilanteessa 14-8 joukkue kuitenkin suli käsittämättömästi ja hävisi kaikki loput kierrokset, joka tarkoitti 16-14-tappiota mapin osalta.

Trainiin joukkue tuli sisuuntuneena ja oli alussa jälleen todella vahva. Länsinaapuri ei meinannut saada puolustustaan asemiin missään vaiheessa, kun HAVU painoi päälle toden teolla. Ensimmäinen osio menikin suomalaisille 11-4, joten kolmas kartta oli enemmän kuin lähellä.

Toinen osio näytti nopeasti, että mapista ei tullutkaan mitään läpihuutojuttua. Pitkään näytti jo siltä, että HAVU sulaa jälleen, kun ruotsalaisvastustaja antoi vahvaa painetta. Viime hetkillä suomalaisjoukkue löysi kadoksissa olleen pelinsä ja laittoi puolustuksen palaset kohdilleen. Viimeiset neljä kiesiä lopulta HAVUlle, joka nappasi toisesta mapista 16-13-voiton.

HAVU ratkaisee pölyssä

Pöly on usein ollut suomalaisjoukkueille vahva kartta ja HAVU ei ole tämän suhteen poikkeus. Suomalaisjengiltä nähtiin jälleen vahva alku, kun peli oli nopeasti jo 8-2. Keskittyminen kuitenkin herpaantui taas ja Galaxy Racer pääsi kuin pääsikin vielä peliin mukaan. Puolia vaihdettaessa HAVUn johto oli sulanut jo tilanteeseen 8-7.

Puolustavalle puolelle päästyään sLowi, ZOREE ja kumppanit päättivät, että nyt on aika lopettaa vihujen pyristelyt. Erittäin vahva puolustusosio siivitti joukkueen tärkeään avausvoittoon, kun vastustaja sai enää yhden kierroksen koko ottelussa. HAVU naulasi pölyn loppulukemiksi 16-8, joka tarkoitti 2-1-voittoa mapeissa.

Suomalaisjoukkueen seuraava ottelu ei LOOT.BETin osalta ole vielä tiedossa, mutta HAVUn twitter-tilin mukaan joukkueelta on tulossa mielenkiintoisia uutisia liittyen ensi viikkoon, joten kannattaa pysyä kuulolla.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,,