Video: HAVU eteni BLAST Rising -turnauksen finaaliin!

HAVU Elisa Invitationalin

HAVU oli täysin omaa luokkaansa torstaina pelatussa BLAST Rising -turnauksen välierässä, sillä ALTERNATE aTTax kaatui suoraan 2-0.

Ensimmäisenä kartta pelattiin saksalaisten valitsema Vertigo, joka lähti HAVUn näkökulmasta katsottuna liikkeelle täydellisellä tavalla. Suomalaiset karkasivatkin heti kärkeen 6-1-johtoon, kunnes ALTERNATE aTTax löysi pelinsä. Lopulta ensimmäinen puolisko päättyi HAVUn 8-7-johdossa.

Toinen puolisko käynnistyi puolestaan saksalaisjoukkueen komennossa ja tulos oli nopeasti 13-11. Ratkaisevalla hetkellä HAVU oli kuitenkin rautaa, sillä tulos kääntyi vielä kertaalleen päälaelleen ja ensimmäinen kartta merkattiin HAVUn 16-14-voitoksi.

Toinen kartta oli todellinen ylikävely

HAVUn voitosta ei jäänyt mitään epäselvyyttä toisessa kartassa, sillä Dust2 meni lopulta HAVUlle murskaavan ylivoimaisesti 16-3. Kartan ehdoton MVP oli Olli ”sLowi” Pitkänen, jonka statsit olivat muodossa 20-8. Myös koko ottelun tilastot olivat sLowin osalta parhaimmat.

Torstain voitto tarkoitti sitä, että HAVUn taistelu turnausvoitosta saa kruununsa perjantai-iltana, kun edessä on finaali. Klo 19:00 alkavassa matsissa vastaan asettuu Endpoint.


Joukkueet:
Ottelut: