Video: HAVU nappasi huikaisevan voiton – eteni miljoonaturnauksessa jo kolmen joukkoon

HAVU

Suomalainen CS:GO-joukkue HAVU jatkoi upeita otteitaan tiistaina, kun joukkue kaatoi Flashpoint-turnauksessa Cloud9:n suoraan 2-0.

HAVUn panokset tiistain ottelulle olivat selvät, sillä tappio päättäisi turnauksen, kun taas voitto veisi joukkueen jo kolmen parhaan joukkoon. Ottelu pyörähti vauhtiin HAVUn karttavalinnalla, joka oli tällä kertaa Nuke. Suomalaisten alku omaan pickiin oli suorastaan hurja, sillä ensimmäinen puolisko meni 9-6. Ennakkoon helpompi CT-puoli sai yhtä lentävän startin, kun HAVU vei kolme ensimmäistä kierrosta nimiinsä ja karkasi kuuden erän karkumatkalle.

Cloud9 yritti rimpuilla mukana ottelussa, mutta lopulta HAVUn vire oli liikaa ja suomalaiset nappasivat ensimmäisen kiinnityksen voittoon 16-11-voitolla.

Suomalaisten dominointi sai jatkoa

Toisena kartta puolestaan toimi Vertigo, joka viime kerralla toimi HAVUlla loistavasti. Kartta sai todella tasaisen startin, sillä ensimmäinen puolisko kirjattiin Cloud9:n 8-7-johtoon. Tämän jälkeen oli HAVUn vuoro siirtyä tero-puolelle ja tässä vaiheessa Cloud9 ilmeisesti putosi kokonaan ulos serveriltä, sillä ainakaan katsojat eivät päässeet todistamaan kuin vain toisen joukkueen dominointia.

HAVU nappasikin vakuuttavasti jokaisen tero-puolen kierroksen ja eteni loistavalla tavalla 16-8-karttavoittoon. Samalla ottelu päättyi suomalaisten 2-0-voittoon, mikä puolestaan tarkoitti etenemistä kolmen parhaan joukkoon. Tämä takasi organisaatiolle samalla jo 100 000 dollarin palkintorahat, mutta vieläkin isompia rahoja on tarjolla, sillä finaaliin eteneminen tarkoittaisi jo vähintään 250 000 dollarin palkintopottia.

Finaalipaikan kohtalo ratkeaa lauantaina, kun HAVUn vastustajaksi astelee MAD Lions, joka kärsi tiistaina 2-1-tappion MIBR:lle, joka lunasti jo paikan sunnuntaina pelattavaan finaaliin.

HAVU oli isäntä talossa tiistaina


Joukkueet: