Pelottava alku vaihtui ylijuoksuksi – HAVU odotetusti Elisa Nordic Championshipin mestaruuteen

HAVU sLowi

HAVU on varmistanut paikkansa Elisa Invitational 2021 -turnauksessa, kun se voitti Elisa Nordic Championshipin mestaruuden.

HAVU lähti jättimäisenä ennakkosuosikkina Elisa Nordic Championship -turnaukseen, sillä muiden suomalaisjoukkueiden peli on tämän vuoden aikana ollut vaisua. Ennakkoasetelmia tuki se, että isoin kilpakumppani ENCE ei myöskään ollut mukana. Joukkueet onneksi nähdään kuitenkin vastakkain ennakkoon herkullisessa kohtaamisessa ensi perjantaina.

Yllättävintä karkeloiden aikana oli ehdottomasti se, että finaaliin HAVUa vastaan tiensä selvitti nuorista pelaajista koostuva IQUE. Joukkue kaatoi ENCEn ja HAVUn jälkeen Suomen parhaimmistoon kuuluvat SJ Gamingin sekä KOVAn lukemin 2-0, joka toi jengille paikan finaalissa.

Finaalin ensimmäinen kartta Mirage tarjosi todellista herkkua, kun IQUE taisteli voitosta kynsin ja hampain ja näytti heti, että HAVU saa olla varpaillaan, jos se aikoo voittaa ottelun. Tiukka taistelu toi lopulta nuorelle jengille yllättävän 19-16-voiton, joka laittoin Aerialin ja kumppanit pelaamaan selkä seinää vasten.

Toiseen ja kolmanteen karttaan mentäessä HAVU kuitenkin näytti, miksi se on tällä hetkellä ehkä jopa Suomen kovin joukkue. Overpass ja Nuke olivat lopulta todellisia ylijuoksuja, kun IQUE sai karmaisevan selkäsaunan lukemin 16-3 ja 16-4. Vaikka tappio ottelusta tulikin, niin nuorista pelaajista koostuva IQUE voi ehdottomasti olla erittäin ylpeä suorituksestaan.

xseveN jatkaa vahvoja otteitaan

Voitto tarkoittaa sitä, että HAVUn matka jatkuu Elisa Invitational 2021 -turnaukseen, josta on mahdollisuus edetä tähtijoukkueita vilisevään BLAST Premier Spring Showdown -turnaukseen.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,