HAVU ja hREDS taistelivat koko rahan edestä – jemin paluusta voitokas

HAVU ENCE Flashpoint

Suomalaisjoukkueet HAVU ja hREDS ottivat mittaa toisistaan, kun jengit kohtasivat Tubecon Games Finnish Champions 2021 -turnauksessa.

HAVU palasi vihdoin kesätauolta, kun Tubecon Games Finnish Champions 2021 -turnaus polkaistiin käyntiin. Karkeloissa on mukana neljä joukkuetta, jotka ovat kaikki suomalaisia. HAVUn ja hREDSin lisäksi askissa nähdään NYYRIKKI ja juuri muutaman pelaajavaihdoksen tehnyt SJ Gaming.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt HAVU pääsi valitsemaan ensin karttoja ja nappasi itselleen hieman yllättäen Ancientin, jota tähtipelaaja Aerial kritisoi juuri haastattelussamme. Vastustaja hREDS päätyi Overpassiin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Inferno.

Ancient alkoi HAVUn kannalta mallikkaasti, kun joukkue oli heti kärkeen niskan päällä. Pelin edetessä eteenpäin hREDS sai kuitenkin paremmin pelistä kiinni ja tiimit taistelivat vimmatusti rundi toisensa jälkeen. Puolustavalla puolella HAVU kuitenkin löysi uuden vaihteen, jolla se onnistui puristamaan 16-11-voiton avauskartasta.

Hurjaa vääntöä

Overpassissa tilanne oli jälleen uusi ja tällä kertaa oli hREDSin vuoro olla kuskin paikalla. Vahvan hyökkäysosion pelannut jengi otti peräti kahdeksan T-puolen kierrosta, joka on Overpassissa mahtava saldo. HAVU ei kuitenkaan luovuttanut, vaan taisteli loppuun saakka kartan voitosta. Taistelusta huolimatta vastustajan puolustus oli lopulta liikaa, kun hREDS sinetöi niukimman mahdollisen voiton lukemin 16-14.

Kaikki ratkesi näin ollen Infernoon, jossa xseveN ja kumppanit aloittivat hyökkäävällä puolella. Alku ratkaisevaan karttaan oli suorastaan fantastinen, kun HAVU onnistui viemään ensimmäiset seitsemän kierrosta ja otti näin vahvan johtoaseman. Loppuosio oli selvästi tasaisempaa, mutta alussa luotu jättimäinen johtoasema toi HAVUlle lopulta 9-6-osiovoiton.

Toisella puoliskolla hREDS alkoi rakentaa vielä comebackia ja tuli parhaimmillaan ottelussa jo tasoihin. Lopussa HAVUn otteet olivat kuitenkin liikaa, kun Suomen ykkösjoukkue nipisti niukan voiton numeroin 16-12 ja 2-1.

Voitto oli joukueelle tärkeä, sillä kyseessä oli samalla jemin paluuottelu. Voiton myötä HAVU etenee finaaliin, jossa vastaan asettuu joko SJ Gaming tai NYYRIKKI. Finaaliottelu pelataan paras kolmesta -muodossa ja se on luvassa jo tänään illalla kello 20:00 alkaen.


Pelaajat: ,
Joukkueet: