HAVU ja OG saivat kutsun cs_summit 6 -turnauksen karsintoihin – jopa major-paikka vielä mahdollinen

OG

HAVU ja OG saivat kutsun mukaan cs_summit 6 -turnauksen karsintoihin, josta viisi joukkuetta selviää turnauksen pääsarjaan taistelemaan RMR-pisteistä.

Koronavirus sotki pahasti CS:GO-pelin aikatauluja vuoden suurimpiin lukeutuvan major-turnauksen suhteen, sillä Riossa pelattava turnaus siirtyi keväältä alkutalveen.

HAVUlle ja OG:lle tuo siirto antoi kuitenkin uuden mahdollisuuden tavoitella major-paikkaa. Vaikka joukkueita ei Road to Rio -turnauksessa nähty, missä jaettiin avauspisteet majoreita silmällä pitäen, niin toiseen turnaukseen HAVUlla ja OG:lla on saumat selvitä.

Toisena RMR-tapahtuma toimiva cs_summit 6 -turnaus julkisti karsintaan selviävät joukkueet ja tuosta nimilistasta löytyi suomalaisjoukkue HAVU sekä Aleksib:n johtama OG. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollinen pääsarja paikka mahdollistaisi tärkeiden RMR-pisteiden keräämisen, mikä puolestaan saattaisi mahdollistaa pelaamisen vuoden suurimmassa turnauksessa.

Road to Rio -turnauksessa 800 RMR-pistettä kerännyt ENCE pääsee puolestaan suoraan pääsarjaan. Suomalaisjoukkue on tällä hetkellä Regional Major Rankingsin 4. sijalla, joten organisaatiolla on hyvä tilanne major-paikan suhteen.

Maailman parhaaksi joukkueeksi tituleerattu Astralis jättäytyy sivuun cs_summit 6 -turnauksesta, koska joukkue olisi menettänyt kokoonpanomuutosten myötä niin paljon ranking-pisteitä, että osallistuminen ei ollut yksinkertaisesti järkevää. Tanskalaisten tilanne on kuitenkin mainio tästä huolimatta, sillä Astralis löytyy rankingin kärjestä 2400 pisteellä.


Joukkueet: ,