HAVU jatkaa fantastista voittoputkeaan – lunasti paikan pudotuspeleihin

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

Suomalaisjoukkue HAVU on päässyt suorastaan jäätävään lentoon, sillä kuudes perättäinen voitto irtosi keskiviikkona.

HAVU aloitti Snow Sweet Snow -turnauksen kahdella komealla voitolla, joten keskiviikkona jaossa oli jo paikka pudotuspeleihin. Vastus oli kuitenkin kova, sillä portugalilainen SAW löytyy maailmanlistalta sijalta 23.

Suomalaisjoukkue osoitti kuitenkin heti ensimmäisessä kartassa, että he ovat tulleet pelaamaan. Nuke oli portugalilaisten valinta, mutta tästä huolimatta ensimmäinen puolisko meni HAVUlle 10-5. Tämän jälkeen punainen lanka hieman katkesi ja SAW pääsi kuittaamaan karttavoiton nimiinsä 16-14.

Tämä oli kuitenkin osoitus siitä, mitä on tuloillaan. HAVUn valitsema Overpass oli sitten alusta loppuun täysin yksipuolista näytöstä eikä SAW saanut mitään aikaiseksi.

16-4-lukemat eivät jätä mitään seliteltävää, joten ratkaisua lähdettiin hakemaan kolmantena karttana toimivasta Dust2:sta.

HAVUlta mykistävä startti

Suomalaisjoukkue oli jälleen kerran äärimmäisen terävänä heti kärkeen. ZOREE ja sLowi johdattivat joukkonsa jo 9-1-johtoon, kunnes SAW sai vasta hieman peliään toimimaan. Puoliskoja vaihdettiin kuitenkin lukemista 9-6.

HAVU kuitenkin vie T-puolella kolme ensimmäistä kierrosta nimiinsä ja karkasi 12-6-johtoon. Tämän jälkeen odoteltiinkin vain sitä, että koska suomalaisjoukkue laittaa matsin pakettiin.

Loppunumerot kirjattiin lopulta 16-11. Tämä tarkoitti sitä, että HAVUn matka jatkuu puhtaalla saldolla pudotuspeleihin, jotka käynnistyvät maanantaina.

Pelitahti on tällä hetkellä kova, sillä sunnuntaina käynnistyy Pinnacle Cup, jossa avauskierroksella vastaan asettuu Dignitas. HAVUn vire on kuitenkin sellainen, että varmasti kelpaakin suorittaa tiheämpään tahtiin serverillä.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,