HAVU jatkaa huimassa voittoputkessa – nyt kaatui Dignitas

HAVU

HAVU on ahkeroinut ihan tosissaan viime päivät, mutta se ei tuloksiin vaikuta, sillä voittoja kilahtelee tilille kovaa vauhtia.

HAVUn viime viikko sujui kiireisesti, sillä joukkue oli mukana kolmessa turnauksessa. Ensiksi joukkue selvitti tiensä Snow Sweet Snow -turnauksen pudotuspeleihin. Tämän jälkeen tilille kilahti voitto Elisa Nordic Championship -turnauksesta.

Sunnuntai-iltana puolestaan käynnistyi Pinnacle Cup, jossa avausottelussa vastaan asettui ruotsalainen Dignitas, joka kiinnitti ottelun alla riveihinsä Lekr0n.

Nimekäs peluri ei tuonut kuitenkaan menestystä, vaikkakin Dignitas laittoi HAVUn todella tiukille. HAVU vei avauskarttana olleen Dust2:n vasta jatkoajan jälkeen. Suomalaisjoukkueen tehomiehinä häärivät jemi ja ZOREE, jotka keräsivät 30 frägiä mieheen.

Toisena karttana pelattiin puolestaan Nuke, joka oli Dignitaksen valinta. Ensimmäinen puolisko oli kuitenkin täysin yhtä maalia, sillä HAVUn peli kulki ja ruotsalaiset joutuivat vikisemään. 11-4-johto takasi loistavat asetelmat T-puolelle.

Dignitas tuli kuitenkin terävästi mukaan peliin ja kavensi lukemiksi jo 9-11. Tämän jälkeen HAVUn peli kuitenkin löytyi ja neljä perättäistä kierrosvoittoa toi 15-9-johdon.

Tiedä sitten, että tuliko pieni jännitys puseroon, mutta kuusi ottelupalloa ei riittänyt, vaan ruotsalaiset veivät toisenkin kartan jatkoajalle.

HAVUn hermot kuitenkin pitivät ja tuloksena oli 19-17-voitto. Nuken seriffinä toimi Aerial, joka keräsi tililleen 34 frägiä.

Suomalaistiimin pelit jatkuvat jo maanantaina klo 16:00, kun Snow Sweet Snow -turnauksen avausottelussa vastaan asettuu Anonymo. Pinnacle Cupin seuraava ottelu pelataan tiistaina klo 20:00, kun vastassa on Copenhagen Flames.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Mapit: ,