HAVU nappasi jälleen todella upean voiton – nyt kaatui Otto Sihvon c0ntact

HAVU-cloud9 HAVUn Banjo

HAVU on nousemassa kovaa vauhtia Suomen parhaimmaksi CS:GO-joukkueeksi, sillä siinä missä ENCE sukeltaa, niin HAVUn suoritukset ovat upeaa seurattavaa.

Miljoonaturnaus Flashpointissa mukana oleva HAVU ei ole jäänyt turistiksi, sillä joukkue aloitti urakan hienolla voitolla MAD Lionsista. Sunnuntaina tilille kilahti toinen komea voitto, kun suomalaiset nousivat tappioasemasta voittoon c0ntactia vastaan.

HAVUn ensimmäinen kartta oli vielä tahmeaa, mutta tämän jälkeen koneisto käynnistyi kunnolla ja Otto Sihvon edustama c0ntact oli täysin voimaton Train-kartassa.

Kolmantena karttana toimi Dust2, johon HAVUn startti oli suorastaan tyrmäävä. Suomalaispelurit nappasivat luulot pois vastustajiltaan ja ensimmäinen puolisko meni joukkueen nimiin suvereenisti 11-4. Myös toinen puolisko käynnistyi vastaavissa merkeissä ja tilanne oli nopealla tahdilla jo 13-5.

Tämän jälkeen c0ntact heräsi mukaan taisteluun ja vei kuusi seuraavaa erää nimiinsä kaventaen lukemiksi 13-11. HAVUn hermot pitivät kuitenkin tiukassa paikassa ja se onnistui hoitamaan kartan ja koko matsin kotiin 16-12.

HAVUn voitto tarkoittaa sitä, että joukkue A-lohkon finaaliin, jossa vastustajaksi tulee joko MAD Lions tai c0ntact, jotka kohtaavat maanantaina omassa ottelussaan, jonka häviäjä joutuu ulos turnauksesta.


Joukkueet:
Ottelut: