Pysäyttääkö tätä joukkuetta mikään? – HAVU jatkaa uskomatonta putkeaan

HAVU SM-kisat

HAVU on voittanut jo 13. ottelunsa peräkkäin, kun se kaatoi tanskalaisen Copenhagen Flamesin lukemin 2-0 (16-11, 16-10).

Suomalaisjoukkue HAVU jatkoi aivan käsittämätöntä lentoaan, kun se otti jo 13. peräkkäisen voittonsa. Tällä kertaa vastaanottavana osapuolena toimi tanskalainen Copenhagen Flames, joka kaatui Pinnacle Cupin swiss-stagella.

Heti ottelun alussa näytti siltä, että servulla olisi vain yksi jengi, kun juuttien valitseman Overpassin alku oli suomalaisten täydellistä dominointia. HAVUn CT-puoli oli todellista taidetta, kun vastustajan hyökkäykset tylsytettiin jatkuvasti, joka johti ylivoimaiseen 12-3-johtoon.

Ensimmäisen osion vankka johtoasema alkoi kuitenkin hieman horjua toisella puoliskolla, kun Flames sai pikkuhiljaa juonen päästä kiinni. Comeback jäi lopulta kuitenkin melko ohueksi, kun HAVU rutisti itselleen karttavoiton lukemin 16-11.

Trainissa HAVU jatkoi siitä, mihin se Overpassissa jäi. Vahva hyökkäävä osio toi seitsemän kierrosta, joka on junamaassa hyvä saldo. Puolustavalle puolelle päästyään suomalaiset laittoivat jälleen sellaisen Mannerheim-linjan pystyyn, että tanskalaisilla ei ollut mitään asiaa siitä läpi. Loppulukemat näin ollen toisesta kartasta 16-10 ja koko ottelusta 2-0.

sLowi pelasi huikean ottelun


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,