HAVU jatkaa voittamattomana – varmisti paikkansa Pinnacle Cupin pudotuspeleissä

HAVU

Suomen kuumin joukkue HAVU jatkaa mahtavia otteitaan, kun joukkue varmisti paikkansa Pinnacle Cupin pudotuspeleihin.

Eilisiltana Snow Sweet Snow -turnauksen mestaruutta juhlinut HAVU jatkoi pelejään heti tänään, kun vastaan asettui portugalilaisjoukkue SAW. Nämä joukkueet kohtasivat myös Snow Sweet Snow:ssa, joten vastustajat olivat toisilleen ennestään tuttuja.

Ennen ottelua HAVU oli uskomattomassa 15 ottelun voittoputkessa, johon ei muutosta tullut tänäänkään. Suomalaisjoukkue oli jälleen täysin suvereeni pelikentällä, kun se kaatoi portugalilaiset suoraan kahdessa kartassa lukemin 2-0 (16-11, 16-7).

Ottelu alkoi SAWin valitsemalla Infernolla, jossa ensimmäinen osio oli todella tiukka. Välillä näytti jopa siltä, että suomalaiset olisivat pulassa, mutta puolten vaihdon jälkeen tämäkin korjaantui. Hyökkäävällä puolella xseveN ja kumppanit laittoivat nimittäin kaasun pohjaan ja ajoivat vastustajansa yli lukemin 16-11.

ZOREE aloitti kartan 1v3

Voitto numero 16

Toisena mappina ottelussa nähtiin Overpass, jossa ZOREE ja kumppanit jatkoivat siitä, mihin he inffin lopussa jäivät. Upea hyökkäävä puolisko toi jengille peräti yhdeksän kierrosta, joka antoi vahvan asetelman loppua kohden. Puolustusosio oli näin ollen pelkkä muodollisuus, kun suomalaiset lukottivat karttavoiton lukemin 16-7.

Huomenna on luvassa lisää HAVUa, kun yksi vuoden odotetuimmista kohtaamisista on luvassa. Suomen ykkösjoukkueen paikasta tässä jännitysnäytelmässä taistelee HAVU ja ENCE, jotka kohtaavat kello 18:00 alkavassa matsissa. Peliä pääsee seuraamaan suomeksi pelaajatcomin Twitch-tililtä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200