HAVU jatkoi voittoputkeaan – xseveN jälleen täysin ylivoimainen

HAVU

HAVU jatkoi vahvoja otteitaan Snow Sweet Snow 2 -turnauksessa, kun se kaatoi tällä kertaa kansainvälisen kokoonpanon Endpointin.

Todella hyviä otteita viime aikoina esittänyt HAVU jatkoi siitä, mihin se eilen jäi, kun Endpoint koitti haastaa suomalaisjoukkuetta tuloksetta. Jälleen kerran ottelussa oli yksi hahmo ylitse muiden, kun Sami ”xseveN” Laasanen jatkoi huikaisevaa virettään.

Ottelu alkoi Endpointin valitsemalla Miragella, joka on ollut hyvä mappi myös HAVUlle. Tätä tuki kartan vahva alku, joka meni suomalaisille peräti 7-0. Tästä kansainvälinen kokoonpano ei kuitenkaan lannistunut, vaan taisteli vahvasti loppuun asti ja kavensi lopulta tilanteen 8-7.

xseveN pelaa zonessa

Hyökkäävälle puolelle päästyään HAVU laittoi lisää kaasua ja otti heti kärkeen viisi kiesiä. Tämän jälkeen kierroksia vaihdeltiin tasaisemmin, mutta Laasasen 27 frägiä riitti kuitenkin tuomaan joukkueelle 16-13-voiton avausmapista.

HAVU pääsee taistelemaan jatkopaikasta

Toisena mappina pelattiin HAVUn valitsema Inferno, joka lähti sLowin johdattaman jengin kannalta heikosti liikkeelle. Vain kuusi kierrosta tuonut CT-osio aiheutti harmaita hiuksia, jotka lopulta kaljuuntuivat kokonaan, kun Endpoint tasoitti tilanteen 1-1 loppulukemilla 16-10.

Ratkaisevana mappina nähtiin Dust2, johon lähdettiin täysin avoimesta tilanteesta. Ei kuitenkaan mennyt pitkään, kun kävi selväksi, että vain yksi joukkue on enää palvelimella. Täysin suvereeni HAVU niittasi vastustajansa aivan maanrakoon, kun taululle lyötiin todelliset murskalukemat 16-1.

2-1-voitto tarkoittaa sitä, että HAVU taistelee huomenna paikasta Snow Sweet Snow 2 -turnauksen pudotuspeleihin. Matsi alkaa kello 19:00 ja sitä voi seurata suomeksi pelaajatcomin Twitch-tililtä. Ottelun vastustaja ei vielä ole tiedossa, sillä arvontaa tapahtuu vasta myöhemmin tänä iltana.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,