HAVU joutui pettymään – erittäin vaisu esitys vahvan alun jälkeen

HAVU sLowi

HAVU aloitti taipaleensa Snow Sweet Snow -turnauksen karsinnoissa, kun se kohta venäläisjoukkue Winstriken.

HAVU pääsi jälleen irti, kun joukkue sai mahdollisuuden Snow Sweet Snow -turnauksen alueellisissa karsinnoissa. Pelaajamuutosten jälkeen joukkuetta on nähty melko vähän askissa, joten vielä on mahdotonta sanoa, mihin asti rosterilla on mahdollisuus päästä.

Matsi alkoi Overpassilla, jonka vastustaja Winstrike valitsi. Erityisesti Sami ”xseveN” Laasanen jatkoi aivan hirmuisia otteitaan, kun HAVU oli lähes koko mapin ajan kuskin paikalla. Selkeästi suomalaisille lukemin 16-7 mennyt Overpass toi xseveNille peräti 26 frägiä ja sLowille puolestaan 25 härkää.

HAVUn valitsema pöly ei alkanut samanlaisella ilotulituksella, vaan tällä kertaa Winstrike oli se, joka oli selvästi kuskin paikalla. Alakynnessä ollut joukkue ei saanut hyökkäyksiään oikein missään vaiheessa käyntiin, mikä teki tilanteesta tukalan. Orastava comeback jäi lopulta todella orastavaksi, kun venäläiset veivät pölyn lukemin 16-9.

HAVU joutuu pettymään

Ratkaisevaan Mirageen HAVU pääsi aloittamaan puolustavalta puolelta ja Winstrike puolestaan hyökkäsi. Alusta alkaen Mirage oli venäläisten juhlaa ja xseveN ja kumppanit olivat hätää kärsimässä. Lopulta välimatka oli aivan liikaa ja vaikka HAVUn loppukiri oli hyvä, niin alkoi se valitettavasti liian myöhään. Loppulukemat Winstrikelle 16-12 ja 2-1.

Pelit jatkuvat heti huomenna, kun Swiss stage jatkuu. Suomalaisten osalta ottelu ei vieläkään ole pakkovoitto, mutta voitto luonnollisesti helpottaisi jatkoa ajatellen. Ottelua voi seurata suomeksi pelaajatcomin Twitch-kanavalta.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,