HAVU nousi upeaan voittoon – varmisti paikan neljän joukkoon

Elisa Invitational Summer Spring HAVU Nordic Masters Spring HAVU

HAVU jatkoi alemmassa kaaviossa voittojen tiellä, kun suomalaisjoukkue kaatoi Dignitaksen karttavoitoin 2-1.

HAVUn Funspark ULTI -finaaliturnaus käynnistyi tappiolla Complexitylle, mutta tämän jälkeen joukkue nappasi huikaisevan voiton Virtus.prosta.

Perjantaina urakka jatkui ruotsalaista Dignitasia vastaan ja asetelma oli jälleen kaikille selvä, sillä vain voittajan urakka turnauksessa saisi jatkua.

Dignitas aloitti kamppailun terävästi, sillä joukkue voitti omana karttavalintana olleen Nuken selvin numeroin 16-8. HAVUn peli sakkasi pahemman kerran ja omalle tasolle ei päästy oikeastaan missään vaiheessa.

Dust2 käynnisti nousun

Toisena karttana pelattiin odotetusti Dust2, joka oli HAVUn karttavalinta. Nyt vihdoin oma peli löytyi ja tekeminen oli terävää heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien. Varsinkin CT-puoli oli rautaa, sillä suomalaiset veivät sen nimiinsä 8-1 ja koko kartan lukemin 16-8.

Näin ollen voittajaa lähdettiin hakemaan kolmantena karttana olleesta Overpassista. HAVU ei antanut enää momentumin valua pois käsistään, vaan Overpass sai suorastaan maagisen startin. T-puolelta aloittanut suomalaisjoukkue puksutti junan lailla eteenpäin ja ruotsalaiset joutuivat katselemaan menoa vierestä. HAVUn johto kasvoi heti alkuun numeroihin 8-1 eikä Dignitas enää tästä onnistunut toipumaan.

Overpass menikin lopulta murskaavalla tavalla suomalaisjoukkueelle, sillä loppunumerot kirjattiin 16-6.

HAVUn pelit jatkuvat lauantaina klo 15:00 ja tuolloin vastaan asettuu voittaja otteluparista BIG-Complexity.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,