Upeaa! HAVU eteni jo välieriin – nyt kaatui forZe

HAVU xseven

HAVU on saanut pelinsä rullaamaan viime viikkoina todella huikealla tavalla. Voittoputki sai jatkoa jälleen tiistaina.

HAVUn otteet CCT North Europe Series 2 -turnauksessa ovat olleet ilahduttavia, sillä aikaisemmin tiimi onnistui kaatamaan muun muassa OG:n. Tiistaina vastassa oli forZe ja panoksena oli jo välieräpaikka.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Dust2, joka käynnistyi forZen kannalta lupaavasti. Venäläistiimi onnistuikin viemään ensimmäisen puoliskon nimiinsä numeroin 11-4. HAVUn kiri kuitenkin käynnistyi ja toi lopulta arvoisensa palkinnon, sillä suomalaiset onnistuivat viemään ottelun jatkoille. ForZe oli kuitenkin askeleen verran edellä ja nappasi oman karttavalintansa lopulta kotiin lukemin 19-17.

Toisena karttana pelattiin puolestaan HAVUn valitsema Nuke, joka sujui puolestaan alusta asti suomalaistiimin komennossa. T-puolella aloittanut HAVU veikin ensimmäisen puoliskon nimiinsä 8-7, joten asetelmat CT-puolelle olivat mainiot.

Tämä ei enää lipsunut pois käsistä, vaan HAVUn vire kesti karttavoittoon asti. Näin ollen jännitysnäytelmä ratkaistiin Infernossa.

Voittoputkessa liitävän HAVUn itseluottamus oli sen verran tapissa, että välieräpaikka napattiin väkisin forZen kustannuksella. Inferno kääntyi suomalaisille numeroin 16-11.

Välierässä HAVU tulee saamaan vastaansa voittajan otteluparista Astralis-HEET.


Joukkueet:
Mapit: ,,