HAVU kaatoi uskomattomassa trillerissä NiPin – teki huikean nousun ratkaisevassa kartassa

HAVU Funspark ULTI 2021

Suomalaisjoukkue HAVU osoitti jälleen kerran kykynsä, kun tiimi kaatoi ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin todellisessa trillerissä karttavoitoin 2-1.

Pinnacle Cupin puolivälierä pelattiin lauantai-iltana ja ennakkoon tiedossa oli mielenkiintoinen koitos, sillä vastassa oli HAVUlle todella hyvä mittari. Ninjas in Pyjamas on vakiinnuttanut paikkansa TOP20-joukkueena ja vaikka tiimi on ailahdellut, niin sijoitus on tälläkin hetkellä 12.

NiP antoikin tyylinäytteen heti kärkeen Miragessa, joka oli HAVUn karttavalinta. Ruotsalaiset nappasivat vakuuttavan 16-9-voiton, joten joukkue pääsi hakemaan otteluvoittoa Overpassiin.

Tämä oli puolestaan sitten suomalaisten näytös, sillä HAVU karkasi nopeasti 8-0-johtoon. NiP onnistui vielä tekemään kelvollisen puoliskon itselleen, mutta HAVUn T-puoli oli kunnossa ja suomalaiset nappasivat 16-11-voiton.

Mieletön nousu Nukessa

Välieräpaikkaa lähdettiin ratkaisemaan Nukessa. Alku oli HAVUlle todella tyly, sillä hyökkääminen sakkasi pahemman kerran ja NiP vei puoliskon nimiinsä 12-3.

Suomalaisten voitto vaatikin todellista ihmenousua, mutta sitä lähdettiin rakentelemaan pala kerrallaan. Kuitenkin taistelu näytti päättyvän pettymykseen, kun NiP nappasi 15-11-johdon ja neljä ottelupalloa.

HAVUn huikea venyminen sai kuitenkin jatkoa, sillä tiimi väänsi väkisin ottelun jatkoajalle numeroissa 15-15. Tämän jälkeen voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä, sillä tätä momentumia ei HAVUn käsistä enää viety.

Lopputulos oli lopulta 19-16 ja suomalaiset etenevät välieriin, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusta BIG-Endpoint. Välierä on ohjelmassa lauantaina 3. huhtikuuta klo 12:00.


Joukkueet:
Ottelut: